Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı’nın Aydan’ı Neslihan Yeldan, bakın bugünlere gelmesini hangi ünlü isimlere borçlu?

Sen Çal Kapımı’nın Aydan’ı Neslihan Yeldan, bakın bugünlere gelmesini hangi ünlü isimlere borçlu?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı “Aydan” karakteri ile izleyicinin hafızasına kazınan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan; başarılı performansları, canlandırdığı karakter ve oyunculuğuyla izleyicinin sevdiği isimler arasında yer alıyor.

Bir süredir televizyondan uzak olan Neslihan Yeldan, sunuculuğunu Elçin Ateş Ersoy’un üstlendiği “Kadının Eseri” programına konuk oldu ve izleyicisiyle buluştu. Kendisi hakkında bilgiler veren başarılı isim, 14 yaşında çizim yapmaya başladığını, hayallerinde ise stilist ya da tasarımcı olmak, insanların üzerlerine giyecekleri kıyafetle tasarlama isteğini dile getirdi.

Fakat hayatın ona farklı bir yol çizdiğini ifade ederek, oyunculuğa ilk adımını, bugünlere gelmesinde kimlerin emeği olduğunu anlattı; “18 yaşımda ‘Orta Oyuncular’ın amatör kadrosuna girdim derken 1-2 hafta sonra karşımda Ferhan Şensoy, Münir Özkul, Erol Günaydın ve Rasim Öztekin ile aynı sahnedeydim. “

Sen Çal Kapımı’nın Aydan’ı Neslihan Yeldan, bakın bugünlere gelmesini hangi ünlü isimlere borçlu? 7

Üniversite sınavında istediği bölümü kazanan fakat ailesinin onu şehir dışına göndermemesi nedeniyle tekrar sınava hazırlanmak zorunda kalan Neslihan Yeldan, 1 yılını boş geçirmemek adına ‘Tiyatro yapabilir miyim?’ düşüncesiyle girdiği Orta Oyuncular sayesinde hayatının değiştiğini söyledi.

Yıldız Kenter’in de kendisine Orta Oyuncular’dan sonra oyunculuk adına çok fazla şey kattığını dile getiren Neslihan Yeldan, “Üniversite hayallerinde aslında İşletme, Moda ya İngilizce üzerine bir bölüm okumak varken ben İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girdim. Yıldız Kenter’in öğrencisi olarak 5 yıl oradaydım. Yıldız hoca benim hamurumu bir kere daha yoğurdu, çünkü daha önce gördüğüm eğitimden çok farklı bir eğitim gördüm burada. Ondan sonra da bir daha hiç çıkmadım bu yoldan. Hepsinin mekanı cennet olsun” diyerek ustalarını da saygıyla andı.