Ana sayfa Dizi Fragmanları Kazara Aşk dizisi Star TV’de güneş gibi parlayacak!

Kazara Aşk dizisi Star TV’de güneş gibi parlayacak!

tarafından ker_def

Kazara Aşk isimli aile komedi dizisi izleyicilerle yaz aylarında buluşacak. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin fragmanları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin 3. fragmanı da paylaşıldı. İzleyiciler yaz aylarında eğlenceli bir yapım ile karşılaşacak.

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız… Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir… Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenir… İşte Kazara Aşk dizisinin 3. fragmanı…

Bu sezon diziler konusunda beklediği dönüşleri alamayan Star TV, yaz aylarında da adından söz ettirecek yapımlar hazırlıyor… Bu dizilerden birisi de Kazara Aşk… İki genç ismi başrolde buluşturan dizinin kadrosunda Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Burak Tamdoğan gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.

İşte Kazara Aşk dizisinin künyesi:

Yapım: Koliba Film
Yapımcı: Ata Türkoğlu
Senaryo: Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu
Yönetmen: Sadullah Celen

OYUNCULAR
Sude Zülal Güler
Ümit Kantarcılar
Uğur Çavuşoğlu
Servet Pandur
Selin Işık
Sadi Celil Cengiz
Aycan Koptur
Burak Tamdoğan
Deniz Altan
Burakhan Yılmaz
Ali Haydar Çataltepe
Öykü Candanadam
Çağdaş Tekin
Nermin Aslan
Nalan Örgüt
Billur Pınar Yılmaz