Ana sayfa Sosyal Medya Kedisi doğum yapan Eda Ece’nin mesaisi evde de devam ediyor!..

Kedisi doğum yapan Eda Ece’nin mesaisi evde de devam ediyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin en sevilen karakterlerinden biri de Eda Ece’nin canlandırdığı  ‘Yıldız’ karakteri. Yıldız, her hafta hareketleriyle izleyenleri kahkahaya boğmaya devam ediyor.

Gerçek hayatında hayvan severliğiyle de tanınan oyuncu, kedi ve köpeğiyle pozlarını zaman zaman sosyal medyada paylaşıyor. Oyuncu, ‘Matilda’ adını verdiği kedisinin doğum yaptığını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Yavru kedilerle pozunu instagram hesabında paylaşan Eda Ece, setten eve gelince yavrulara kendisinin baktığını ifade etti.

Kedisi doğum yapan Eda Ece'nin mesaisi evde de devam ediyor!.. 8

Eda Ece, hayranlarını mest eden fotoğraflarının altına; “Setten eve gelince Matilda’nın çocuklarına ben bakıyorum nöbet değişimi” notunu düştü.

Instagram’da 6.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. Nilperi Şahinkaya, Ajda Pekkan ve Hilal Saral’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimlerde yorum yapanlar arasında yer aldı.

Kedisi doğum yapan Eda Ece'nin mesaisi evde de devam ediyor!.. 9

6. sezonuyla da ilgiyle izlenen Yasak Elma’nın vazgeçilmezlerinden birisi olan ‘Yıldız’ karakteri  ile gönüllerde taht kuran Eda Ece, hayvanlara verdiği sevgiyle de hayranlarını mest ediyor.

Oyuncunun aynı zamanda yeni başlayan ve İbrahim Selim ile birlikte sunduğu Kapımdaki Dedektif programı da izleyicinin kısa sürede ilgisini çekti. Program, her  Cumartesi saat 11.15’te FOX izleyiciyle buluşuyor.