Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi finale giderken, Fox TV yerini doldurmakta çok zorlanacak!

Yasak Elma dizisi finale giderken, Fox TV yerini doldurmakta çok zorlanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin en uzun süren projesi olarak Yasak Elma dizisi, 6 sezondur izleyicileri kendisine çekiyordu. Pazartesi akşamları kanalın izlenme oranlarının iyi olması, diğer günlerde yaşanan şanssızlıkları bir nebze unutturmaktaydı. 6 sezonluk Yasak Elma’nın başarı sürecinde Fox TV, bu yapımın yerine koyabilecek bir başka dizi üretemedi.

Kanalın birbirinden çok farklı konseptler ile ortaya koyduğu diziler hep kısa süreli oldu. Ancak Yasak Elma dizisi başladığı ilk günden,29 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan final bölümüne kadar çok güçlü bir izleyici desteği ile Fox TV’ye büyük kazanımlar getirdi.

Eda Ece’nin adını Türkiye’nin yanı sıra dünyanın da birçok ülkesindeki Türk dizisi hayranları duydu. Yıldız karakteri Türk dizi sektöründe fenomen karakterler arasına katıldı. Eda Ece, bu proje sayesinde büyük bir şöhrete kavuştu. Özellikle doğaçlama sahnelerde yönetmenlerin de izniyle Eda Ece’nin hikayeyi bambaşka bir boyuta taşıyabildiğine şahitlik ettik.

Yasak Elma dizisi finale giderken, Fox TV yerini doldurmakta çok zorlanacak! 8

Şevval Sam altı sezon boyunca hikayede yer alan isimlerden birisiydi ve başrolün de hakkını verdi. Sevda Erginci ilk iki sezondan sonra 6. sezonda da dizide yer alarak milyonlarca hayranını bir kez daha memnun etti.  Dizide rol alan; Onur Tuna, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade gibi oyuncular da bulundukları dönemlerde yeteneklerini ortaya koydu. Berk Oktay da bu hikayenin çok önemli bir parçası olarak Yasak Elma’nın unutulmazlarından birisi oldu.

Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın da diziye büyük katkılar sunduğunu hemen hatırlatalım. Dizinin kadrosunda isimlerini sayamadığımız birçok değerli oyuncu yer aldı.

Dizinin yapım firması Medyapım’ın en başarılı işlerinden birisi olan Yasak Elma, aynı zamanda yapımcı Fatih Aksoy’un da en uzun süren dizi projesi olarak öne çıkıyor.

Yasak Elma dizisi finale giderken, Fox TV yerini doldurmakta çok zorlanacak! 9

Sonuç olarak, Yasak Elma dizisi hem yapımcısına hem oyuncularına hem ekipte yer alan emekçilere hem de Fox TV’ye çok şeyler kattı.

Ancak 29 Mayıs Pazartesi akşamı 177. bölümü ile birlikte final yapacak olan Yasak Elma’nın ardından milyonlarca izleyicinin pazartesi akşamları Fox TV ekranında buluşma durumu da ortadan kalkacak.

Kanalın uzun yıllardır devam eden dizi tutturma konusundaki şanssızlığına bakılır ise, Yasak Elma dizisini çok arayacağı ortada duran bir gerçek.