Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay’ın son hali ‘vaaav’ dedirtti!

Kefaret dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay’ın son hali ‘vaaav’ dedirtti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Timuçin Esen ile başrolünde oynadığı Gülperi dizisinde izlemiştik Nurgül Yeşilçay’ı. ‘İkinci Bahar’ dizisiyle hayatımıza giren başarılı oyuncu, güzelliğiyle de hayranlarının ilgisini topluyor. Yeşilçay, yer aldığı pek çok proje ile büyük bir hayran kitlesine sahip.

Oyuncu, pandemi döneminde uzun süredir beraber olduğu Yapımcı Necati Kocabay, oğlu Nejat, yeğeni Buse Çelik ve oğlunun arkadaşlarıyla evde eğlenceli bir dönem geçirdi. Kimi zaman temizlik yaparken çektiği fotoğraf ve videolarını, kimi zaman oğlunun ve arkadaşlarının ‘ergen’ etiketli hallerini, kimi zaman mizansen yaptığı esprili oyunlarını paylaştı Nurgül Yeşilçay.

Günlük hayatında hayli esprili bir kişilik olan Yeşilçay, doğal ve içten halleriyle takipçilerinin de ilgiyle takip ettiği bir isim. Yeşilçay, karantina döneminde bol bol yemek yapıp, mutfaktaki hallerini de paylaşmıştı. Haliyle biraz kilo da alan oyuncu, bir süre önce diyete girdiğini de anlatan hikayeler paylaşıyordu.

Yaz sezonunda Bodrum’a giden oyuncu, sıkı bir irade ile vücudunu eski formuna getirmiş. Yeşilçay, bu sezon iki ayrı yapımda yer alacak. Dolayısıyla hızlı bir şekilde formuna kavuşmuş. Son halini de yaptığı bir paylaşımla ortaya koydu.

Bu sezon Yeşilçay Fox TV’de yayınlanacak olan Kefaret dizisinde Mert Fırat ile oynayacak. Aynı zamanda bir dijital platform için hazırlanan Vahşi Şeyler isimli sitcom’da da rol alacak.

Ünlü oyuncu, bu iki projesi öncesinde anlaşılan bedenini de formuna sokmayı başarmış.

İşte Nurgül Yeşilçay’ın güzel dilekleriyle paylaştığı ve büyük beğeni alan fotoğrafı ve son hali:

ışıl ışıl,verimli,keyifli,renkli bi hafta olsun hepimiz için???? unuttuğum dilekleri de siz dileyin artık????

Kefaret dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın son hali 'vaaav' dedirtti! 7