Ana sayfa Dizi Arşivi Kefaret Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Kefaret Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kefaret, 25 Film imzalı, yönetmeliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan dizi İstanbul’da çekiliyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur’un başrolünde yer aldığı dizi, kızını kaybeden ve 5 yıl sonra tesadüf eseri bulan bir annenin başından geçen olayları anlatıyor. Hayatının mükemmel olduğunu düşündüğü bir anda her şeyin alt üst olmasını, çok iyi gibi gözüken aile yaşantısının aslında öyle olmadığı derin duygularla anlatılıyor.

Kefaret Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Fox TV
Yapımcı: 25 Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Saki Çimen & Uğur Ateş
Başrol: Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur.
Oyuncular: Ege Kökenli, Lavinya Ünlüer, Göktan Oktay Göztepe , Özge Özacar, Mine Kılıç, Ayşegül Cengiz, Efe Deprem, Enis Yıldız, Ayberk Aladar,Defne Günay, Umut Öztok, Nihat Durukan, Metin Yavuzoğlu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyor. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyor. Yayın günü dizinin önemli sahneleri yayınlanıyor. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/kefaretfox
Instagram: https://www.instagram.com/kefaretfox/
Facebook: https://www.facebook.com/kefaretfoxdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNSsEIpdzVx-4Jub07yQUCQ/
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Kefaret

TÜM HABERLER:

Kefaret dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Kefaret dram ağırlıklı bir yapım. Ağır bir konuya sahip. Dizi, müzik öğretmeni Zeynep’in dört dörtlük sandığı hayatının kızının kaçırılması ile cehenneme dönmesini konu alıyor. Kendisini yıllarca kızını aramaya adayan Zeynep’in inatla kaybettiklerini geri kazanmaya çalışması ekranlara taşınıyor. Reytingleri ile iyi bir çıkış yakalayan Kefaret ilk bölümünden itibaren izleyici de merak uyandırmayı başardı.

Kefaret Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde her şeyini kaybetti.

Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep’i terk etmedi. Sinan Zeynep’e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar. Bir fazlasıyla!

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nurgül Yeşilçay (Zeynep)
Mert Fırat (Sinan Başkomiser)
Yurdaer Okur (Ahmet Çınarlı)
Ege Kökenli (Nil Anıl)
Özge Özacar (Meltem Serez)
Mine Kılıç (Arzu Kendir)
Ayşegül Cengiz (Münevver Demir)
Lavinya Ünlüer
Göktan Oktay Göztepe

Kefaret Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

NURGÜL YEŞİLÇAY VE MERT FIRAT DİZİ ÇİFTİ TARTIŞMA YARATTI

Kefaret dizisinin iki başrol oyuncusu, Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat yakışıp yakışmadıkları konusunda izleyiciyi ikiye böldü. Aralarında 5 yaş fark bulunan ikili kimi izleyici tarafından yakıştırılmazken bazı izleyiciler de iki oyuncunun birbirine çok yakıştığı şeklinde yorumlar da bulunuyorlar.

MEKANLAR:

Kefaret dizisinin çekimleri İstanbul’da yapılıyor. Özellikle dizinin fragmanında yer alan göl ve orman manzaraları izleyicilerin dikkatini çekti. Bu çekimler için İstanbul’un doğal ortamlarından yararlanılıyor. Dizinin şehir çekimleri için ise Sarıyer ve Nişantaşı gibi lüks semtler kullanılıyor.

JENERİK:

Kefaret dizisinin müzikleri Saki Çimen ve Uğur Ateş’e ait. Kızı kaçırılan bir kadının büyük mücadelesinin anlatıldığı dizinin jenerik müziğindeki şarkıda etkileyici ve hüzünlü.

FRAGMANLAR:

Kefaret dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Ekim ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı. Sonrasında dizinin her yeni bölümü öncesinde fragmanlar sosyal medyada yayınlanıyor ve izleyicilerin heyecanının yüksek kalması sağlanıyor.

İlk Tanıtım:

Kefaret dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Kefaret dizisinin 1.sezonu 22 Kasım 2020 Pazar günü başladı. Dizi her Pazar saat 20.00’de Fox TV’de izleyicisi ile buluşuyor.

Kefaret dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Kefaret dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Diziden görüntüler eşliğinde ünlü şarkıcı Sinan Özen’in seslendirdiği şarkının kullanıldığı klip izleyiciden tam not aldı. Aşağıda bu video klibi bulabilirsiniz:

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlanıyor. Kamera arkası görüntülerde başrol oyuncularının diziyle ilgili yorumlarına da yer veriliyor.