Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinden resmen yol verilen karakter, Menajerimi Ara’da ortaya çıkıyor!

Kefaret dizisinden resmen yol verilen karakter, Menajerimi Ara’da ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizisinde bir ayrılık yaşandı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrolünde oynadıkları diziden, uzun süredir çok fazla sahnesi olmayan bir ismin sessiz sedasız gittiği öğrenildi. Dizideki yeni gelişmeler ile birlikte giden oyuncunun da bir başka diziye konuk oyuncu olacağı ortaya çıktı.

Farklı konusu ile dikkatleri çeken Kefaret’in ilk bölümünden beri dizide olan ama çok da fazla sahnesi olmayan bir isim vardı. Nil karakterini oynayan Ege Kökenli, dizide Mert Fırat’ın oynadığı Sinan’ın beraber olduğu ancak ayrıldığı eski sevgilisini oynuyordu.

Nil ile kardeşinin evlenmesini isteyen ve bu yüzden Zeynep’i uzaklaştırmaya çalışan Sinan’ın ablasının bu planları pek işe yaramadı! Sinan ve Zeynep arasında bir yakınlaşma olması için izleyici sabırla bekliyor ama Nil’in diziden ayrılacak olması da bu beraberliğin hızlanacağı yönünde bir işaret gibi görünüyor!

Kefaret dizisinden resmen yol verilen karakter, Menajerimi Ara'da ortaya çıkıyor! 8

Sinan’ın Nil ile ilişkisini tamamen bitirmesiyle birlikte Nil karakterine de gerek kalmadı! Pazar akşamı 9. bölümü yayınlanan Kefaret dizisinin 8. bölümünde Nil, Zeynep’in evine gelerek Sinan’ın yakasını bırakmasını söyleyip, “Sinan sana aşık değil, sana karşı hiç bir şey hissetmiyor, artık yakasını bırak, ne bahaneler uyduruyorsan artık yanında kalsın diye” sözleriyle diziyi izleyenleri de sinir etti!

Kefaret dizisinden resmen yol verilen karakter, Menajerimi Ara'da ortaya çıkıyor! 9

Bu konuşma üzerine Zeynep, “Bu düpedüz taciz. Erkek yaparsa da taciz, kadın yaparsa da taciz” diyerek Nil’e uzun süre önce ayrıldıklarını hatırlatıp “Kalbime söz dinletemiyorum diyorsun ama duracağın yeri artık öğrenmiş olman gerekiyor, yani hiç hoş değil bu hareketler” diyerek resmen Nil’e yol verdi.

Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Zeynep’in Nil’e ufak yollu dalga geçip evinden gönderdiği sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Bu sahne ile birlikte de Nil’in Sinan ve Zeynep’in arasına girme ihtimali ortadan kalktı! Artık dizide Nil karakterinin çok fazla hikayeye katkısı olmadığı düşünülmüş olacak ki senaryodan çıkarılmış.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan Ege Kökenli’nin Kefaret dizisine veda ettiğini duyururken, Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olacağını yazdı.

Ege Kökenli kimdir?

2000’li yılların başlarından itibaren oyunculuk yapan Kökenli, Yahşi Cazibe dizisinde Itır karakteri ile dikkatleri çekmişti. Çalıkuşu’nda Mari, Güneşin Kızları’nda Melisa olarak tanınırlığını artıran oyuncu, Kefaret’ten öncesi ise Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde Aylin karakterine hayat vermişti.