Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Özge Gürel hem de hayranları Hayaller ve Hayatlar projesinde aşkla bağlı!

Hem Özge Gürel hem de hayranları Hayaller ve Hayatlar projesinde aşkla bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar isimli Bein Connect dizisinin başrolünde yer alan Özge Gürel, milyonlarca hayranını da yeniden heyecanlandırdı. Dizinin bölümleri yayınlandıkça ilgi artıryor ve özellikle de yurt dışındaki hayranlar projeyi fazlasıyla merak ediyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinin lansmanına sevgilisi Serkan Çayoğlu ile birlikte katılan Özge Gürel, çekimlere devam ettiklerini açıkladı. Oyuncu, “Çok güzel gidiyor, çok keyifli. 4 bölümü yayınladık. Güzel, mutluyuz” diyerek her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Özge Gürel açıklamasında 4 bölümün yayınlandığını ifade etti ama geçtiğimiz perşembe günü üst üste iki bölüm ekrana geldi ve toplam 6 bölüm yayınlanmış oldu. Oyuncu diziden bahsederken bile gözleri parlıyor ve projeyi çok sevdiği de mimiklerinden ve tavırlarından anlaşılıyor.

Hem Özge Gürel hem de hayranları Hayaller ve Hayatlar projesinde aşkla bağlı! 7

Lansmanda sempatikliği ve güzelliği ile göz kamaştıran Özge Gürel, sevgilisinin Kıbrıs’taki dizi çekimlerinin bitmesine de çok memnun olduğunu ve onu çok özlediğini, bu dönemin kendisi için zor geçtiğini ifade etti. Çiftin hala ilk günkü gibi aşk yaşamaları da görüntülere yansıdı.

Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu ile birlikte dizinin kadın başrollerinden olan Özge Gürel, sosyal medyada hayranlarından da büyük destek görüyor.

Hayaller ve Hayatlar yurt dışında da son dönemde en çok ilgi gösterilen projelerden birisi oldu. Google aramalarında da diziye yönelik ciddi bir artış gözüküyor. Özellikle de Özge Gürel hayranlarının diziye yönelik büyük bir merakı olduğunu gözlemliyoruz.

Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar gibi isimlerin de izleyicilerle buluştuğu Hayaller ve Hayatlar dizisinin ne kadar süre ekranda kalacağı da merak konusu oldu. Ancak kaç bölüm süreceği noktasında net bir bilgi de yok.