Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinin setinde 3 ünlü isimden sürpriz paylaşım

Kefaret dizisinin setinde 3 ünlü isimden sürpriz paylaşım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların yeni dram dizisi olmak için gün sayan Kefaret’in çekimleri sürüyor. Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin başrollerinde üç ünlü ve başarılı isim var. Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay, daha önce Gece isimli filmde oynamışlardı. Bu ke yeniden bir dizide buluştular. Bu iki isme, dizilerin aranan adamlarından Yurdaer Okur da katıldı. Okur, başarılı oyunculuğu ile her rolünde dikkatleri çeken usta bir isim.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı, dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Tanıtımları da ekranda dönüyor ve merak uyandırmakta.

İki çocuklu bir kadının hayatının yaşadığı bir olay sonrasında tepetaklak olmasıyla birlikte dramatik sürecini izleyeceğiz hep birlikte. Nurgül Yeşilçay, Zeynep isimli bir öğretmeni oynarken, eşini ise Yurdaer Okur oynayacak.

Mert Fırat’ın bir polisi canlandırdığı dizinin ilk tanıtımında, ormanlık arazide birinin arandığı ve perişan durumdaki Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Zeynep karakterinin hali, merakları arttırdı.

Dizide ayrıca Özge Özacar, Mine Kılıç, Efe Deprem, Lavinya Ünlüler, Göktan Oktay Göztepe, Ayberk Aladağ, Ege Kökenli, Enis Yıldız, Tolga Güleç, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu ve Ayşegül Cengiz de rol alıyor.

Nurgül Yeşilçay, çekimler başladığından beri ara ara kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla merakları arttırmakta. Bu kez başrolü paylaştığı Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile bir poz veren oyuncu, takipçilerine de güzel bir sürpriz yaptı.

İşte o paylaşım:

Merhaba???????????? @mert_firat @yurdaerokur

Kefaret dizisinin setinde 3 ünlü isimden sürpriz paylaşım 7