Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ile Arıza’nın müthiş reyting yarışı! Menajerimi Ara yükseldi, Hercai’nin gidişatı üzücü!

Kefaret ile Arıza’nın müthiş reyting yarışı! Menajerimi Ara yükseldi, Hercai’nin gidişatı üzücü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında ilginç bir rekabete tanıklık ediyoruz. Bazı yapımlar totalde çok güçlü iken, bazıları ise AB’de iyi sonuçlar alıyor…

TRT1 ekranlarında Tövbeler Olsun dizisinin düşük reytinglerle katıldığı bu yarıştı 4 önemli yapım bulunuyor… Kefaret Fox TV’nin başarılı bir dizisi, Arıza ise Show TV’de ekrana geliyor ve çok iyi sonuçlar alıyor. Menajerimi Ara, Star TV’nin kozu ve Hercai ise atv’nin büyük beklentileri olan dizisi…

Bu 4 dizi arasında Kefaret ve Arıza’nın başa baş bir temposu olduğunu gözlemliyoruz. Her iki dizi de dün akşam yayınlanan bölümleri ile çok iyi sonuçlar aldı. Arıza totalde küçük farkla Kefaret’i geçti. AB ve ABC1 gruplarında ise Kefaret rakibinin önünde bulunuyor. Bu iki dizinin de güçlü sonuçlar elde ettiğini ve Pazar akşamlarının en iyi dizileri olduğunu söyleyebiliriz.

Star TV’nin Menajerimi Ara dizisi ise total performansı düşük ve 15. sırada olmasına rağmen, AB’de çok iyi konumda ve günü ikinci yapım olarak tamamlaması da büyük bir başarı olarak görülüyor. ABC1 performansı ise biraz daha düşük.

atv’nin Hercai dizisinde ise işler kötüye gidiyor. Totalde Cuma akşamları 6’lı seviyeleri elde eden Hercai, 4’lü seviyelerle yeni gün şokunu atlatamadığını gösteriyor. AB’de çok düşen ve günü 28. sırada tamamlayan dizi, ABC1’de ise dün akşam 15. sırada yer alabildi. Sadece total performansı ile ayakta kalabilen Hercai, bu kategoride de izleyici kaybı yaşayarak alarm zilleri çalıyor.

İşte 7 Şubat Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kefaret ile Arıza'nın müthiş reyting yarışı! Menajerimi Ara yükseldi, Hercai'nin gidişatı üzücü! 1