Ana sayfa Sosyal Medya Kemerleri bağlayın, geçmişe gidiyoruz! Misafir dizisiyle umduğunu bulamayan Hazal Kaya, yeni dizisiyle hayli şaşırtacak!

Kemerleri bağlayın, geçmişe gidiyoruz! Misafir dizisiyle umduğunu bulamayan Hazal Kaya, yeni dizisiyle hayli şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, sezon başında Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı Misafir dizisiyle ekranlara geldi. Dizide Kaya’yı açık tonda uzun saçlarıyla gören izleyiciler bir hayli şaşırdılar. Fox TV’de yayınlanan dizide, sorunlu bir annenin kızı olarak intiharı seçen ancak kurtarılan, sonrasında da hafızasını kaybetmiş numarası yapan Gece karakterini oynuyordu.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy hayranları diziyi merakla bekledi ancak ne yazık ki Misafir dizisi, reytingleri düşük gelince kanal tarafından pek şans tanınmayarak 5. bölümde final yaptı. Hazal Kaya, Bizim Hikaye’den sonra ilk kez ekrana dönmüştü ancak beklediği gibi olmadı.

Kaya, bu talihsiz dizi macerasının öncesinde ise bir başka dizi ile gündeme gelmişti. Aslında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdikten sonra ilk dizi projesi için 2021 yılı Mart ayında kamera karşısına geçmişti. Fakat dizi, dijital bir platform için çekiliyordu.

Hazal Kaya, saçlarını bu dizi için boyatmış ve sonrasında rol aldığı Misafir dizisi için de aynı renkte saçlarıyla kamera karşısına geçmişti. Yani imaj değişikliği Misafir için değil, Netflix için Mart ayında çekimleri başlayan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi içindi.

Kemerleri bağlayın, geçmişe gidiyoruz! Misafir dizisiyle umduğunu bulamayan Hazal Kaya, yeni dizisiyle hayli şaşırtacak! 55

Hazal Kaya’nın Selahattin Paşalı ile kamera karşısına geçtiği bu dizi, Charles King’in “Midnight At The Pera Palace“ romanından uyarlandı. Yapımcı firma Karga Seven Pictures, tüm haklarını satın aldığı kitabın dizi versiyonunda izleyiciye bir güzel sürpriz yapıyor.

Tarihi romanı, fantastik tarihi bir diziye dönüştüren Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya, eğlenceli bir zaman yolculuğunun kahramanı Esra’ya hayat veriyor. Genç gazeteci Esra bir anda kendisini yıllar öncesinin Türkiye’sinde buluyor. Atatürk zamanına gidilen dizide, Halit karakterine Selahattin Paşalı hayat veriyor.

Halit, Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumaya çalışırken aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını Esra’nın anlamasını sağlayan, İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin sahibi.

Pera Palas’ta Gece Yarısı, 3 Mart’ta Netflix’te izleyici ile buluşacak. İstanbul’un büyüleyici atmosferinde geçen dizi, izleyiciyi Kurtuluş Savaşı yıllarına götürüp farklı bir deneyim yaşatmak istiyor.

Kemerleri bağlayın, geçmişe gidiyoruz! Misafir dizisiyle umduğunu bulamayan Hazal Kaya, yeni dizisiyle hayli şaşırtacak! 56

Senaryosunu Elif Usman’ın, yönetmenliğini Emre Şahin’in yaptığı, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya’nın canlandırdığı gazeteci Esra karakterinin zaman yolculuğu ve o dönemde yaşanılanlar anlatılıyor. Başrollerini Hazal Kaya, Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca Engin Hepileri ve Yasemin Szawloski , Tansu Biçer, James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk, Murat Kılıç, Osman Albayrak ve Ergun Metin yer alıyor.

Kemerleri bağlayın, geçmişe gidiyoruz! Misafir dizisiyle umduğunu bulamayan Hazal Kaya, yeni dizisiyle hayli şaşırtacak! 57

Dizinin konusu kısaca şöyle:

İstanbul, Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı yazmakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu fark eder. Bu kapıdan Osmanlı’nın son dönemi olan 1919 İstanbul’una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk’e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul’un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul’unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.