Ana sayfa Sosyal Medya Yemek aralarında gelinlik bakıyor! Gökçe Bahadır’ın bedeni dizi setinde ama aklı düğünde!

Yemek aralarında gelinlik bakıyor! Gökçe Bahadır’ın bedeni dizi setinde ama aklı düğünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, 25 Şubat’ta sevgilisi Emir Ersoy ile evlenecekleri iddiasını doğruladı… Evlilik hazırlıkları ise devam ediyor.

Fox TV’de yayınlanan ve iyi bir izleyici ilgisine sahip olan dizinin çekimlerinde yoğun tempoda çalışan oyuncu, ayrıca evlilik hazırlıkları için de vakit ayırmak durumunda kaldı.

Gökçe Bahadır, “Heyecanlıyız, hazırlık var. Hem bir yandan iş hem bunun telaşı, biraz fazla oldu ama iyi gidiyor her şey” ifadesini kullandı. Çok neşeli olduğu gözüken oyuncu, evlilik teklifinin sürpriz olduğunu ve gönlüne göre gerçekleştiğini ifade etti.

Sevgililer Günü’nde tüm gün sette olduğu belirten Gökçe Bahadır, “Bütün gün setteydim, bize 14 Şubat yok. Gerçekten çalıştım ama insan vakit ayırmak istediği zaman, her türlü vakit ayırabiliyor” ifadesini kullandı.

Yemek aralarında gelinlik bakıyor! Gökçe Bahadır'ın bedeni dizi setinde ama aklı düğünde! 7

Gökçe Bahadır, bir reklam filmi de çektiklerini ifade etti ve güzel bir işbirliği yaptığını anlattı.

Gelinliğin henüz hazır olmadığını anlatan oyuncu, “İnanın hiçbir şey hazır değil. O kadar yoğun bir tempodayım ki, yemek aralarında gelinlik bakıyorum. O haldeyim. Bayağı sıkışık dönemdeyim, çok da az kaldı” diye konuştu.

Gelinlik konusunda bir hayali olmadığını belirten oyuncu, beğendiği bir gelinliği giyeceğini sözlerine ekledi.