Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan adeta oyunculuk dersi verdi!

Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan adeta oyunculuk dersi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fx ile BluTV ortak yapımı olan Alef dizisinin ilk iki bölümü 10 Nisan Cuma akşamı yayınlandı. Geri dönüşlerin çok iyi olduğunu hemen belirtelim.Emin Alper’in yönetmenliğini yaptığı farklı bir polisiye hikaye olan Alef, tanıtımları ile zaten orijinal bir iş olduğunu gösteriyordu.

Alef’in ilk iki bölümünü izleyenler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarla diziye övgülerde bulundu. Özellikle de Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın ikili sahneleri izleyicileri adeta mest etti.

Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan adeta oyunculuk dersi verdi! 8

Diziye yönelik övgü dolu bir söz de Harun Tekin’den geldi. Ünlü şarkıcı sevgilisi Melisa Sözen’in de başrolünde yer aldığı dizi hakkında şu yorumda bulundu: “O kadar iyi ki, “o kadar iyi ki” yazmadan duramadım. Melisa, Kenan, Ahmet abi ve tüm değerli oyuncular müthiş. Emin Alper imzası net. Görüntü yönetiminden öyküsüne, burada yapılabilmesi mutluluk veren bir iş. bu akşam başlıyor. yolu açık olsun. #alef”

Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan adeta oyunculuk dersi verdi! 9

Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef’in yönetmenliğini Emin Alper, senaristliğini Emre Kayış, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor. Gizem ve aksiyon dolu sürükleyici hikayesi ile ALEF farklı bir yapım olduğunu kanıtladı.

Kemal ve Settar, karakterleri hem kişisel hayatları hem de işlerine bakış açılarıyla birbirine tamamen zıt iki dedektiftir. İstanbul’da işlenen esrarengiz cinayetleri çözmek için aldıkları görev onları bir araya getirir. Dedektifler ancak kendi deneyim ve bilgilerini birleştirirlerse vakayı çözebileceklerdir.

Karşılarındaki seri katilin cinayet motivasyonlarını çözmeye çalışırken kendilerini hiç bilmedikleri bir dünyanın eşiğinde bulurlar. Bu zorlu yolculukta açılacak kapılar hem Kemal’in hem Settar’ın kendi iç dünyalarında saklı kalan acılarını da açığa çıkaracaktır.Cinayetlerin işlendiği evde “ Alef” sembolüyle karşılaşan dedektifler sembolü araştırmaya başlar. Katilin bıraktığı ses kaydı, onları Yaşar adında bir İslam Tarihi uzmanına yönlendirir.