Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. yeni bölüm yayınlanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. yeni bölüm yayınlanacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları geçtiğimiz hafta yeni bölümü bekliyordu ama Berat Kandili özel programı nedeniyle dizi yayınlanmadı.

Geçtiğimiz ay dizinin çekimlerine sağlık önlemleri alınarak yeniden başlanmıştı. Tüm mekanların çekimler öncesinde dezenfekte edildiği, set ekibinin özel kıyafetlerle çekimlere katıldığı bir ortam yaratıldı.

Figüran sayısı azaltılırken, sosyal mesafenin de korunduğu sahnelerle dizinin çekimlerine devam ediliyor.Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. yeni bölümü 14 Nisan Salı akşamı yayınlanacak mı?

atv’den en son yapılan düzenlemede dizinin yayınlanacağı görünüyor.Ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163. bölüm fragmanı da paylaşıldı. İzleyiciler salı akşamı yine dizilerini ekranda yeni bölümü ile bulabilecek.

Fragmanı beğendiklerini ve heyecanlı bir bölümün geldiğini belirten dizinin hayranları sosyal medyada birçok yorum yapıyor. Fahri Baba’nın ölmemesi gerektiğini belirten izleyiciler, Ömür ve İlyas’ın da nerede olduğunu sordu.