Ana sayfa Kadın Haberleri Ece Uslu’dan Ezgi Mola’ya ünlüler sokağa çıkma yasağı ile oluşan bakkal kuyruğunu eleştirdi!

Ece Uslu’dan Ezgi Mola’ya ünlüler sokağa çıkma yasağı ile oluşan bakkal kuyruğunu eleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İçişleri Bakanlığı’nın 10 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde hafta sonu için (11-12 Nisan) 30 Büyükşehir ve Zonguldak illerini kapsayan sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından vatandaşların ekmek, su, gıda gibi ihtiyaçlarını gidermek için açık olan dükkanlara akın etmesi sosyal medyada ünlü isimler tarafından eleştirildi.

Ece Uslu instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma tepkisini “Covidfest. Nisan’de her yerde” diyerek gösterdi.

Ece Uslu'dan Ezgi Mola'ya ünlüler sokağa çıkma yasağı ile oluşan bakkal kuyruğunu eleştirdi! 9

Oyuncu Başak Daşman ise instagram hikaye bölümünden paylaştığı videoda, “Birden bire sokağa çıkma yasağı dediler, 12’ye 2 saat kala. Eee herkes dağıldı, ekmeğinin, suyunun peşine. Üzüntüden uyumuşum.Bu mu yani ya, böyle mi girecektik? Gece 10’da sokağa çıkma, hiç olmadı, bu saçma şey hiç olmadı” yorumunda bulundu.

Oyuncu Ezgi Mola da geç haberinin olduğunu belirterek bu durumu şu sözlerle tepkisini gösterdi: “Gerçekten ekmek yüzüden kavgalar olmuş, gerçekten acınası bir haldeyiz. Hiçbirinden de haberim yoktu. Arkadaşlar annem sizin yüzünüzden cinnet geçiriyor.Ekmek falan götürmedim kadına, delirmeyin Allah aşkına. Köpeklere mama falan bırakın.”

Yeşim Ceren Bozoğlu ise hepimizin aynı gemide olduğunun altını çizerek şu mesajı verdi: “Şuncağızların rızkını veren, senin de rızkını verecek elbet. Allah aşkına bi sakin. Hepimiz aynı teknede, aynı sınavdayız. Elbette bu zor günlerin de bir sonu olacak. Gelecekte çocuklarına, eşine, dostuna anlatırken bu hikayeyi, kendini, yapıp ettiklerini, nasıl anlatmak istersin? Onu düşün, ona göre devran ne olursun.”

Ece Uslu'dan Ezgi Mola'ya ünlüler sokağa çıkma yasağı ile oluşan bakkal kuyruğunu eleştirdi! 10

Sermiyan Midyat ise twitter hesabından tepkide bulundu.

Ece Uslu'dan Ezgi Mola'ya ünlüler sokağa çıkma yasağı ile oluşan bakkal kuyruğunu eleştirdi! 11