Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun düşüşünden sonra Burak Özçivit ne kadar da akıllanmış!

Kenan İmirzalıoğlu’nun düşüşünden sonra Burak Özçivit ne kadar da akıllanmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Birçok oyuncu kariyerinin elinden kaydığını düşünerek, ya da hayran baskısı ile pek de tutmayacak projelere büyük hırs ve heves ile başlıyor. Ancak bu projeler yarı yolda kalıp,izleyici ilgisi bulamayıp sonra da dizi çöplüğüne atıldığı zaman ortaya çıkan tablo çok daha ağır oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu’nun Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile düştüğü durum buydu… Ne olmuştu? Türkiye’nin en büyük bütçesi ile hazırlanan yapım, müthiş oyuncu kadrosu ve teknik imkanlar ile başlamış ama hikaye olmayınca 6 bölümde batmıştı.

Yani neymiş, bir projede en önemli şey hikaye… Bunu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi ile tecrübe etmiş idik. Projedeki en önemli eksiğin hikaye olduğunu yapımcısı da kabul etmişti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun düşüşünden sonra Burak Özçivit ne kadar da akıllanmış! 8

Bu büyük tecrübenin Burak Özçivit için de ne kadar önemli olduğu ortada. Kuruluş Osman dizisi için acele etmeyen Özçivit, geçen yıl başrol teklifi almış ve hazırlıklara başlamıştı. Rol için 1 yıl boyunca hazırlanan Özçivit, geçtiğimiz hafta ise hayranları ile buluştu.

Burak Özçivit, eski kötü tecrübelerden ne kadar ders aldığını da söze döktü. Bu sözler sadece oyuncu için değil sektördeki tüm isimler için geçerli.

Kenan İmirzalıoğlu'nun düşüşünden sonra Burak Özçivit ne kadar da akıllanmış! 9

2 sene sonra yeniden ekrana dönmenin mutluluğunu yaşayan Burak Özçivit, hayranlarının beklentileri ile Dizi TV programındaki konuşmasında, “O yüzden de önemli onlar için, beklediklerini biliyorum.Zaten projeleri seçerken buna çok önem gösteriyorum. İyi bir şey olması lazım. İçeriğin çok iyi olması lazım. Sadece yapmış olmak için yapmamak lazım. O yüzden gerekiyor ise daha da fazla bekleyebilirsiniz” diyerek, ne kadar akıllandığını ve tecrübe sahibi olduğunu anlattı.

Kuruluş Osman dizisini inanarak yaptığının altını çizen Burak Özçivit, izleyicilerin de projeyi beğenmesinden mutluluk duyduğunu anlattı.