Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 26 Kasım Salı 445.bölümde Anandi neden bayıldı?

İkimizin Yerine 26 Kasım Salı 445.bölümde Anandi neden bayıldı?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle 26 Kasım Salı günü buluşacak olan İkimizin Yerine dizisinin 445. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

ANANDİ NEDEN BAYILDI?

İkimizin Yerine’de bugün Jagdish Nandu’yla Niranjan hakkında konuşur. Anandi ise bir anda bayılır. Anandi’yi bekleyen sürpriz ne?

Jagdish Nandu’yu karşısına alıp Niranjan hakkındaki düşüncelerini değiştirmeye çalışır. Niranjan’ın Genha’yı sevdiğini ve çok iyi biri olduğunu anlatır.

Nandu annesine yaptıkları için pişman olur. Suganda Kacan’ın varlığından rahatsız olur. Kacan Suganda’nın sözlerinden dolayı kendisini suçlu hisseder.

Suganda Anup’u da dolduruşa getirir ve Alok’la arasını açmaya çalışır.

Öte yandan Shiv’le buluşacak olan Anandi bir anda yere yığılır. Etraftan geçen bir doktor onun bayıldığını görür ve muayene eder. Anandi neden bayıldı?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Toral Rasputra, Surekha Sikri, Siddharth Shukla, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik Vyas, Shashank Vyas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana, Avinash Mukherjee, Sriti Jha
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat