Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 16. bölümde düğün günü şoke eden olay!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 16. bölümde düğün günü şoke eden olay!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak’ın paylaştığı eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, 5 Ekim Perşembe akşamı on altıncı bölümüyle ekranlara gelecek.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin bu haftaki konusu şöyle; Serkan ve Alize’nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün vardır. Tüm sevdiklerinin huzurunda ilk danslarını edecekler, oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüştüreceklerdir.

Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken kötü bir sürprize merhaba demiştir. İntikam saatini kuran Alize, en mutlu anlarında, tam düğünün ortasına öyle bir bomba bırakır ki bir infiale yol açar.

Herkesin içinde Serkan’ı terk eden Alize bu da yetmezmiş gibi dakikalar sonra boşanacaklarını ilan eder. Şok üstüne şok yaşayan Serkan kendini hakimin karşısında bulur.

Serkan’dan boşanmak hiç de kolay değildir. Şimdi Alize’nin hayatında ona kök söktürecek olan bir kocası, tepkilerini çığ gibi büyüten Darıca ailesi ve sinirden deliye dönmüş bir babası vardır. Alize’nin ise gözleri inattan kör, kulakları sağır olmuştur adeta.

Ona göre babası ve kocasının arkasından iş çevirmelerinin bir bedeli olmalıdır ancak bu oyunun bedelini ödeyen Alize olacaktır. Serkan ise yeminli gibi Alize’ye bu hayatı dar etme planları içindedir.

Kendi Düşen Ağlamaz Her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…