Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül uyumu ve enerjisi hayranlarını memnun ediyor!

Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül uyumu ve enerjisi hayranlarını memnun ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Safir isimli atv dizisinde başrolde yer alan Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız, çok iyi bir uyum yakaladı. İlhan Şen’in de başrolünde yer aldığı dizinin dram yüklü hikayesi kadar, iki genç oyuncunun uyumu da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Kapadokya’da çekimleri yapılmakta olan Safir dizisinde Feraye ve Yaman karakterlerini canlandırılan iki genç oyuncu iyi performanslarıyla göz doldururken, haklarında çıkan aşk iddiası da magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Eylül ayında ihanet iddiaları ışığı altında Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün aşk yaşadığına yönelik haberler basında yer almıştı. Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ da köşe yazısında iki genç oyuncunun aşkına tüm Kapadokya’nın şahit olduğunu ifade eden bilgiler paylaşmıştı.

Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız ikilisinin birlikte fotoğrafları da sosyal medyaya düştü ve birbirlerine çok yakıştıklarını belirten çok sayıda yorum paylaşıldı.

Onların özel ilişkilerinden ayrı olarak, Safir dizisinde Feraye ve Yaman karakterlerinin ortaya koyduğu uyum, dizinin izleyicilerini çok etkiliyor.

Sosyal medya ortamında sahnelerin gerçekçiliği üzerine çok olumlu yorumlar paylaşılıyor ve yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisinin Feraye ve Yaman olduğuna yönelik birçok yorum yapılıyor.

İki genç oyuncunun uyumu ve enerjilerinin yüksek oluşu Safir dizisinin ortalamaya yakın oranlarda reytingler elde etmesinde de etkili gözüküyor.

Sosyal medya ortamında Feraye ve Yaman karakterleri üzerine çok sayıda övgü dolu yorumlar bulabilirsiniz.