Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hem reytinglerde hem youtube’da kendisini kanıtladı

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hem reytinglerde hem youtube’da kendisini kanıtladı

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan aile dizisi Kendi Düşen Ağlamaz, perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi haline geldi. Rakibi Ya Çok Seversen ile reyting yarışı yapmakta olan Kendi Düşen Ağlamaz, yaz döneminin en eğlenceli projelerinden birisi olarak öne çıkıyor.

Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak gibi hem genç hem de deneyimli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin beşinci bölümü de geride kaldı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmesinin yanı sıra 4’lü oranlara doğru yaklaşmaya başlaması dikkat çekici oldu. ABC1 grubunda da günü ikinci bitiren dizinin yine reytinglerini artırması başarısının devam ettiğini gösteriyordu.

Adım adım seyircisine kendisini kabul ettiren Kendi Düşen Ağlamaz, bu başarısı ile birlikte genç oyuncular Eylül Tumbar ve Enes Koçak’ın öne çıkmasını da sağlamış oluyor.

Dizinin sadece reyting sonuçları iyi gelmeye devam etmiyor, aynı zamanda youtube ortamında da Kendi Düşen Ağlamaz dizisine yoğun bir ilgi olduğunu görmekteyiz.

İlk bölümünden itibaren ailece büyük bir keyifle izlenen dizinin 5. bölümünün tamamının paylaşıldığı video ile, 6. bölüm tanıtım videosu Youtube Trend videolar listesinde yer almaya devam ediyor. Youtube ortamında da diziye gösterilen bu büyük ilgi, gençlerin projeyi sahiplendiği anlamına geliyor.

6. bölüm fragmanı 24 saat içinde 1 milyondan fazla izlenme elde etti.

Samimi anlatımı ve heyecanlı gelişmeleriyle farkını ortaya koyan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili yorumlar şimdiden sosyal medyada yapılmaya başlandı. Sürpriz gelişmelerle “Kendi Düşen Ağlamaz” her perşembe akşamı TRT 1’de izleyicileri kendisine çekmeye devam edecektir.