Ana sayfa Sosyal Medya Ruhun Duymaz dizisinden izleyicinin beklentisi çok yüksek!

Ruhun Duymaz dizisinden izleyicinin beklentisi çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 24 Temmuz Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Ruhun Duymaz isimli dizi, tanıtımları ile sosyal medyada öne çıkmaya devam ediyor. Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli bir hikayesi de var.

Ruhun Duymaz projesi ile birlikte Burcu Özberk yeniden romantik komedi hikayelerine geri dönüş yapmış oldu. İçinde polisiye öğeler de bulunsa Ruhun Duymaz aslında eğlencesi yüksek bir romantik komedi dizi projesi olarak öne çıkıyor.

Şükrü Özyıldız’ın da Aşk Taktikleri 2 filminin çok ilgi çekmesi ile birlikte farklı bir romantik komedi hikayesiyle izleyici karşısına çıkacak olması da merak unsuru yaratan bir durum.

Şükrü Özyıldız ile Burcu Özberk ikilisinin tanıtımlara yansıyan etkileyici uyumunun da Ruhun Duymaz dizisine olan ilgiyi artırdığını söyleyebiliriz.

Dizinin setinden paylaşılan eğlenceli videolar ile izleyicilerin heyecanı daha da artarken, izleyicilerin diziden beklentisinin çok yüksek olduğunu paylaşılan yorumlardan da görebilirsiniz.

İki başrol oyuncusunun etkileyici uyumu ile birlikte hikayenin de izleyiciye sıcak gelmesi ile birlikte Ruhun Duymaz dizisinin yaz döneminin en popüler dizilerinden birisi olması bekleniyor. Birçok izleyici biliyor ki, Burcu Özberk’in yer aldığı diziler genelde uzun süreçli olur. Ruhun Duymaz dizisinin de beklentileri karşılaması ve kış sezonunda da devam etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Peki nasıl bir hikaye izleyeceksiniz: Başarılı bir ajan olan Onur Karasu (Şükrü Özyıldız) aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral (Tuğrul Tülek)’i yakalamak üzere peşindedir. Bu operasyon için Civan’ın kardeşi Hilal (Aslı Sümen)’i kendine aşık etmiş ve onunla mesafeli bir ilişki yürütmektedir. Planı tıkır tıkır ilerlemektedir. Ta ki hiç tanımadığı Ece (Burcu Özberk) adında bir kadın hayatına girene kadar. Hilal’in Londra’dan gelen arkadaşı Ece, tanışır tanışmaz Onur’un bir işler karıştırdığından şüphelenmeye başlar. Ece Onur’un operasyonuna bomba gibi düşer ve her şeyi altüst eder.