Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisinden güzel haberler peş peşe geldi!

Ya Çok Seversen dizisinden güzel haberler peş peşe geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi 3. bölümü ile izleyicileri bir kez daha etkilemeyi başardı. İki genç oyuncunun etkileyici uyumu, hikayede de Leyla ile Ateş karakterlerinin aşk yaşamaya başlaması ile birlikte daha da çok öne çıkmaya başladı.

Ya Çok Seversen dizisinin perşembe akşamı yayınlanan 3.bölümü ile birlikte iki güzel haber de peş peşe geldi. Bu haberlerden ilki reytingler noktasında gerçekleşti. Dizinin diğer iki bölümden çok daha iyi oranlar elde ederek yükselişe başlamış olması hayranlarını sevindiren bir gelişmeydi.

Ya Çok Seversen dizisi beklentilerin altında gelen reytingler ile bir hayli şaşırtmıştı. Üçüncü bölümde Ateş ve Leyla karakterlerinin aşk dolu anlarının da ekrana gelmesi ile birlikte dizinin reytinglerde çıkışa geçmesi güzel bir gelişme olarak değerlendiriliyor. AB Grubunda dizinin en çok izlenen dizi olması da ekibe büyük moral oldu. Dizinin 4. bölümünde de bu reyting çıkışının sürmesi bekleniyor.

Ya Çok Seversen ile ilgili bir başka güzel gelişme de sosyal medyada yaşandı. Dizinin 3. bölümünün Türkiye dışında farklı ülkelerde de gündem olması dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin bir süredir sosyal medyada çok etkili bir çıkış yaptığını biliyoruz. Ancak bu durumun sürmesi, farklı ülkelere de yayılması ekibin moralini bir hayli yükselten bir gelişme olmaya devam ediyor.

24 saatlik süreç içinde dünya gündeminde yer alan Ya Çok Seversen dizisinin; İspanya, Arjantin, Slovakya, Brezilya, Kosova, Honduras, Gürcistan, Panama gibi ülkelerin de yer aldığı toplam 18 farklı ülkede gündem olması da çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.