Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Alışık’ın aklında fikrinde bir tek Bir Zamanlar Çukurova var!

Kerem Alışık’ın aklında fikrinde bir tek Bir Zamanlar Çukurova var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranının en önemli yapımlarından birisi olarak kabul edilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 2 sezonu başarıyla geçti. Toplam 63 bölüm yayınlanan dizinin son dönemde kendini tekrar etmesi gibi eleştiriler dışında olumsuz bir imajı olmadı.

Reytinglerini Mucize Doktor dizisine rağmen korumasını bilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu çok başka olacak. 64. bölümün senaryosunu okuyan oyuncular bile hikayenin gidişatına şaşırdıklarını belirtiyor.

Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, rolünü çok özlediğini anlattı. Afiş ve tanıtım çekimlerinde Dizi TV programına konuşan oyuncu, şunları anlattı.

“Hakikaten biz yaşamayı hep çalışma ve yorulma olarak adlandırdığımız için.. .İşimizi çok sevdiğimiz ve canımızla yapmaya çalıştığımız için insan işini özlüyor. Bir yere kadar tatildi, kendime ödül verme idi. Güzel geçen bir sezondan sonra kendini dinlendirme idi… O bir yere kadar bir yerden sonra da hayatın gerçeği ile yüzleşmek lazım. O da çalışmak ve yorulmak.”

Her şeyi geride bıraktığını ve aklının sadece işinde olduğunu ifade eden Kerem Alışık, kendisini diziye adadığını ve her şeyin de iyi gitmesini arzu ettiğini söyledi.