Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez paylaştı, Özge Özder çok üzüldü!

Taner Ölmez paylaştı, Özge Özder çok üzüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecan yarattı. Taner Ölmez’in başrolünde olduğu yapımın 28 bölüm yayınlanan ilk sezonu geçen sezona damgasını vurmuştu.

Ali Vefa karakterine hayat vermekte olan Taner Ölmez, öyle başarılı bir şeklide otizmli doktor karakterini canlandırdı ki, akıllara yazıldı ve hiç de çıkmayacak. Taner Ölmez’in başarısına rol arkadaşlarının da katkısı ile Mucize Doktor her bölümü ile reyting rekorları kırdı ve geçen sezon üst üste birincilikler elde etti.

17 Eylül Perşembe akşamı 29. yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Mucize Doktor dizisinde iki önemli karakter artık yok. Bunlardan birisi Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım ve Merve Dizdar’ın hayat verdi Damla karakterleri oldu. Her iki oyuncu da 2. sezonda olmadıklarını basından öğrendi ve hayal kırıklığı yaşadı.

Taner Ölmez paylaştı, Özge Özder çok üzüldü! 8

Özge Özder’in canlandırdığı Kıvılcım karakterinin 29. bölümünde öleceği düşünülüyor. Yayınlanan fragmanda da bir ölüm var ve birçok izleyiciye göre bu kişi Kıvılcım…

Taner Ölmez instagram hesabından etkileyici fragmanı yayınladı.

Taner Ölmez paylaştı, Özge Özder çok üzüldü! 9

Fragmana yorum bırakanlardan birisi de Özge Özder idi… Oyuncu, “Ahhh” yazdı ama bu mesaj bile ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya yetti.

17 Eylül ????