Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, birilerini fena taşladı! Artık kim üstüne alınırsa!

Kerem Bürsin, birilerini fena taşladı! Artık kim üstüne alınırsa!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yılların öne çıkan jönlerinden birisi Kerem Bürsin. Özellikle romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da oynadıktan sonra ülke sınırlarını giderek aşan bir üne kavuştu. Bursin’in Hande Erçel ile başrolünde oynadığı dizinin 85 ülkede gösterilmesiyle birlikte tanınırlığı da arttı.

Oyuncu, bazı ülkelere yaptığı ziyaretlerde adeta Hollywood yıldızları gibi karşılanmakta. Özellikle İspanya’ya iki kez giden oyuncu, katıldığı festivalde büyük ilgi görmüş, daha sonraki gidişini de ünlü İspanyol aktör Antonia Banderas aracılığı ile yapmıştı.

Kerem Bürsin, şu sıralar genç kuşağın öne çıkan popüler isimlerinden birisi olmayı sürdürüyor. Oyuncu, ayrıca 14 Haziran’da yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus ile de bir anlaşma sağladı. Bu arada Büsin, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Kültür Yolu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sinema söyleşisine katıldı.

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Kerem Bürsin, söylediği bir söz ile dikkatleri üzerine çekti. Uzun süredir pek çok projede yer alan ve sektörde olan oyuncu, kimi oyuncularla ilgili bir söylemi ile gündeme geldi.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan ve Amerika’da pek çok projede yer alan Kerem Bürsin, Türkiye’deki dizi ve sinema sektörünü değerlendirirken, bazı oyuncuların tavırları üzerine de bir görüş belirtti.

Kerem Bürsin, “Amerika’daki setlerle Türkiye’deki setleri kıyaslarsan en büyük fark ne?” sorusuna “Biz daha çok çalışkanız, disiplinliyiz” yanıtını verdi öncelikle. Oyuncu daha sonra “Oyunculardan bahsedecek olursak pek bir şey diyemeyeceğim, dilim varmıyor ama onlar kendilerini bir şey sanmıyorlar desem anlar mısınız. Yani ‘dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim’ diye bağırmıyorlar” şeklindeki açıklamasıyla, Türkiye’deki kimi oyuncuların tavırlarına da dikkat çekmiş oldu.

Kerem Bürsin’in bu sözleri, tersi bir ifadeyle Türkiye’deki pek çok oyuncunun ‘kendilerini bir şey sandıkları ve dünyaları ben yarattım, burası benim setim’ şeklinde tavırlar ortaya koyduklarını ifade etmekte.

Kerem Bürsin, birilerini fena taşladı! Artık kim üstüne alınırsa! 7

Kerem Bürsin, “Üniversitede oyunculuğa dair bir ders ekleyecek olsam bu ‘Oyuncu olunca insanlığını unutma’ olurdu. sözüyle de kimi Türk oyuncuların, oyunculuk yaparken insanlığını unuttuğuna dair bir de taşlama içermekte. “Bu tip insanlar çok var ama hala nasıl sektörde çalışıyorlar anlamıyorum. Başka insanlara da şans tanımak zorundayız” sözleri de dikkat çekti yine Kerem Bürsin’in…

Bu arada kariyer planlaması sorulan oyuncunun bu soruya verdiği yanıt da bir başka dikkat çeken açıklama oldu. Oyunculuk kariyeri adına kendisini başka bir yerde görmek yerine Kerem Bürsin, çiftçi olmayı seçeceğini belirtti önce ancak bu sözlerinin bir espri olduğunu vurguladı daha sonra. Bürsin, dünyanın küresel ısınma nedeniyle gittiği noktaya dikkat çekmek amacıyla böyle bir yol seçerken şu cümleleri sarfetti:

“Dünyanın geçtiği bu sürece göre sanırım çiftçi olacağım. Çiftçiliği çok kutsal bir iş olarak görüyorum. Yeni Zelanda’da insandan çok koyun varmış. Oraya yerleşmeye de sıcak bakıyorum. Espri bir yana bu yaz çok kurak ve muhtemelen yangınlar da olacak. O yüzden bu durumu çok önemsemeliyiz. Keşke meslektaşlarımla beraber bu durumlar için bir şeyler yapabilsek” şeklinde konuştu.

4 Haziran’da 35 yaşına basacak olan Kerem Bürsin doğum günü için hiç plan yapmadığını belirterek, “Evde köpeğimle beraber geçireceğim” şeklinde konuştu.