Ana sayfa Dizi Haberleri Peki Yargı’nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için…

Peki Yargı’nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Kanal D’de yayınlanan ve bu sezona damgasını vuran dizilerden birisi olan Yargı, geçtiğimiz hafta Pazar akşamı sezon finali ile ekranlara geldi. Zafer cinayetinin çözülmesinin ardından yeniden Ceylin ve Igaz’ın evlenmeleri izleyiciyi çok mutlu ederken, son sahnedeki ayrıntı ise şoke etti!

Bir kaç bölümdür son sahnelerde Ceylin’in 6 ay sonra bir cinayet şüphelisi olarak tutuklanmasına tanık oluyordu izleyenler. Bölüm sonunda ekrana gelen kısa sahneler birleşerek final bölümünde daha ayrıntılı bir şekilde yayınlandı. Elinde kanlı bıçakla yine üstü başı da kanlı olan Ceylin ofisine sığınıyordu.

Hala üzerinde kan olan bıçağı nereye koyacağını düşünürken Eren kapıyı kırıp onu Adli Tıp’a götürüyor ve burada çöp konteynırındaki parmak izinin Ceylin’e ait olduğunu öğrenip yıkılıyordu. Ceylin’in elindeki evlilik yüzüğünden alınan kan örneği dikkat çekerken, emniyete gittikten sonra da itiraf edeceğini söylemesi ayrıca şaşırtıyordu.

Sezon finalinde bu sahnenin de devamı geldi. Eren’in Ceylin’e sert davranışı dikkatleri çekiyordu zaten. Bu durumdan dolayı Ceylin’in, dizide sevilen bir ismi öldürdüğü ya da yaraladığı da anlaşılıyordu. Eren’in bu kadar sinirlenmesi ve üzgün olması da öldürülen kişiyle ilgiliydi.

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 15

Sonunda Eren kısacık bir kaç cümle ile cinayeti itiraf eden Ceylin’e “Bir de bana anlat bakalım” diyerek “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” diye sordu! “Nasıl yaptın, nasıl kıydın? Nasıl öldürdün Ilgaz Kaya’yı?” diye de ekledi! İşte bu cümleler, izleyicinin bir süredir merakla beklediği sorulardan birini çarpıcı yanıtıydı. Evet öldürülen kişinin Ilgaz olduğu anlaşıldı, ancak Ceylin’in bunu neden yaptığı, o noktaya nasıl geldiği ise asıl büyük soru olarak şimdilik havada asılı duruyor!

Ilgaz ve Ceylin, Zafer’i öldüren kişinin Serdar olduğunun ortaya çıkmasından sonra evleniyor. Ceylin, kardeşi Çınar’ı suçlamış ve Ilgaz’dan da ailesinin yanında durduğu suçlamasıyla ayrılmıştı. Her şey açıklığa kavuştuktan sonra da iki aşığın yeniden evlendiği sezon finalindeki düğün sahnesiyle görüldü.

Fakat bu evliliğin 6 ay sonrasında ne olmuştu da Ceylin Ilgaz’ı öldürmüştü! Gerçekten Ilgaz öldü mü? Ceylin, neden bu kadar sevdiği ve suçsuz bir adamı öldürdü? Ne oldu? İzleyici pek çok tahmin yapıyor. Ancak senarist Sema Ergenekon’un izleyenleri çok şaşırtan ve tahminlerin ötesinde bir yere götüren bu hikayenin ardından yeni sezon daha da büyük bir merakla beklenecek!

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 16

Hepsinden ötesi ‘Kaan Urgancıoğlu diziden mi ayrılıyor? Yeni sezonda olmayacak mı?’ şeklinde kimi sorular da soruluyor. Ancak Bu pek mümkün görünmüyor! Böylesi büyük başarıda başrollerin önemi de çok büyük. Kaan Urgancıoğlu’nun gitmesinin de söz konusu olmadığı anlaşılıyor. Büyük ihtimalle yeni sezonda o 6 ay içinde ne olduğu, Ceylin’in Ilgaz’ı öldürmeye giden aşamada neler yaşandığını izleyeceğiz. Bu cinayetin sonu, bir sonraki sezon finalini bile bulabilir yani!

Fakat tabii her bölümüyle izleyenlere büyük şoklar yaşatan ve akıl oyunlarıyla beklenmeyen hamleler yapan senarist, tüm sezon boyunca bu cinayete giden süreci anlatmak yerine, daha kısa bir süreçte de durumu ortaya koyabilir ve sonrasında da başrol ayrılmasa bile flashbackler ile onu görebiliriz! Tıpkı Engin ve İnci cinayetinin sonrasında oyuncuların hemen diziden ayrılmayıp, geriye dönük hikayelerle yeniden ortaya çıkması gibi!

Bakalım Sema Ergenekon, izleyiciye yeni sezonda ne sürprizler hazırlıyor? İzleyip göreceğiz…

34. bölümüyle sezon finali yapan dizinin yayınından sonra izleyenlerden gelen bazı mesajları da aşağıda görebilirsiniz…

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 17

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 18

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 19

İzleyicilerin, Yargı’nın sezon finaliyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 20 Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 21 Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 22 Peki Yargı'nın 2. sezonunda Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? Yanıtı merak edenler için... 23