Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin bombayı patlattı! İspanya’daki projesiyle ilgili ilk bilgiyi verdi!

Kerem Bürsin bombayı patlattı! İspanya’daki projesiyle ilgili ilk bilgiyi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, bir kez daha İspanya’yı fethetti. Bir etkinliğe katılmak üzere İspanya’ya giden yakışıklı oyuncu basının ve hayranlarının büyük ilgisiyle karşılandı. Bürsin, yeni projesiyle ilgili bombayı da patlattı.

Kerem Bürsin, bir süredir İspanya-Türkiye arasında mekik dokuyor. Son birkaç ayda üçüncü kez İspanya’ya giden Kerem Bürsin bu ülkede çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Her gittiğinde hem hayranlarının hem de basının büyük ilgisiyle karşılaşan Kerem Bürsin, her gittiğinde iş görüşmeleri de yapıyor.

Uluslararası başarıya ulaşan Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin ardından hala bir projede yer almayan Kerem Bürsin’in çok yakında İspanya’da bir yapımda yer alacağı konuşuluyordu. Ancak hala resmi bir açıklama gelmemişti.

Kerem Bürsin bombayı patlattı! İspanya’daki projesiyle ilgili ilk bilgiyi verdi! 7

Kerem Bürsin nihayet bu en son ziyaretinde İspanyol gazetecilere yaptığı açıklamada yeni projesiyle ilgili ilk bilgileri verdi. Gazetecilere konuşan Bürsin, temmuzda bir kez daha İspanya’ya geleceğini ancak bu kez ziyaretin yeni bir proje için olacağını söyledi. Bir projede rol alacağını belirten Kerem Bürsin şunları söyledi: “Şimdilik küçük bir rol. Ama büyük bir sürpriz olacak. Bu daha başlangıç. Devamı gelecek. Şu an çok fazla konuşamıyorum ama bir sonraki projemin Türkiye’de olacağını söyleyebilirim.”

Kerem Bürsin, Metaverse’te açılacak İspanyol bir girişim olan Olyverse’ün açılışına katılmak üzere bu ülkeye gitmişti. Özel davetli olarak İspanya’ya giden Kerem Bürsin’e bu etkinlikte La Casa De Papel dizisinde Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte’nin yanı sıra İspanyol yönetmen Koldo Serra ve oyuncu Cayetana Guillen Cuervo da eşlik etti.

Bu aralar sık sık İspanya’ya giden Kerem Bürsin, bu gidişinde de hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Havaalanına adım atar atmaz hayranları tarafından karşılanan Kerem Bürsin’in gittiği her yerde hayranları etrafını sardı.