Ana sayfa Sosyal Medya 11 yıl önce vefat eden Defne Joy Foster’ın hayranlarını duygulandıran fotoğraf!

11 yıl önce vefat eden Defne Joy Foster’ın hayranlarını duygulandıran fotoğraf!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – 2003-2012 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinin ‘Eda’sı olarak hafızalara kazınan oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster, 11 yıl önce henüz 32 yaşındayken vefat etti.

Genç yaştaki beklenmedik ölümüyle sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncunun, öldüğünde daha bir yaşında olan küçük oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü.

Defne Joy Foster’ın görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz ile evliliğinden 2009 yılında dünyaya gelen oğlu Can Kılıç, 12 yaşına bastı. İlker Yasin Solmaz instagram hesabından oğlunun fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı.

11 yıl önce vefat eden Defne Joy Foster'ın hayranlarını duygulandıran fotoğraf! 7

Solmaz paylaşımına; “Aslan oğlum benim… Adamım… Yeni yaşın sana her şeyin en iyisini, en güzelini getirsin. Gülüşün hiç eksik olmasın” notunu düştü.

Can, annesi Defne Joy Foster’a benzerliğiyle oyuncunun hayranlarını duygulandırdı.  Defne Joy Foster’ın annesi, Can’ın anneannesi Hatice Foster da fotoğrafın altına; Canımın canı, kelimeler az kalır sana olan sevgimi anlatmaya. Yeni yaşın kutlu olsun bir tanem” yazdı

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ilk olarak bir müzik kanalında VJ olarak izleyici karşısına çıktı. Ünlü isim, daha sonra televizyonda çeşitli programların sunuculuğunu yaptı ve dizilerde oynadı.

Defne Joy Foster, 2 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Caddebostan’da yazar Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Halit Altan’ın evinde yaşamını yitirdi.