Ana sayfa Dizi Haberleri Nefret edenler için söylüyorum ben Nilay değilim! Feyza Civelek’in Kızılcık Şerbeti dertleri bitmiyor!

Nefret edenler için söylüyorum ben Nilay değilim! Feyza Civelek’in Kızılcık Şerbeti dertleri bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Feyza Civelek, Kızılcık Şerbeti dizisiyle birlikte geçtiğimiz sezonun en başarılı projelerinden birisinde yer almanın farkını yaşadı. İsmini çok geniş bir izleyici kitlesine duyurmayı başaran oyuncu, canlandırdığı Nilay karakterinin de etkisiyle sosyal medyada sürekli gündem oldu.

Kötü bir kadın karakteri olarak tarif edilen Nilay, izleyenleri gıcık ediyor ve onun tavırlarına sosyal medyada büyük bir tepki gösteriliyor. Tabii ki bu durumun ortaya çıkmasında Nilay karakterinin senaryodaki konumunun yanı sıra Feyza Civelek’in de rolünü çok başarılı canlandırmasının da etkisi bulunuyor.

Toplumsal anlamda da karşılığı bulunan bir karakter olması nedeniyle de Nilay, sezon boyunca izleyicilerin dikkatini çeken birisi oldu. Sosyal medya üzerinde de Feyza Civelek’e yönelik olarak linçe varan paylaşımlar yapıldı. İşte bu durumdan kurtulamamanın da etkisi ile Feyza Civelek her fırsatta kendisinin Nilay olmadığını hatırlatmak zorunda kalıyor.

Bir dizide kötü bir karakteri oynayan oyuncular her zaman küçük de olsa bir izleyici kitlesinin nefretini kazanıyor. Gerçek hayatta da rolü canlandıran oyuncunun, o kişi olduğunu zannedenler yüzünden de sıklıkla karışıklıklar çıkabiliyor.

Onedio’nun youtube kanalındaki programda bu konuyla ilgili gelen bir soruyu yanıtlayan Feyza Civelek, şunları söyledi: “Arkadaşlar ben Nilay değilim. Ben Feyza Civelek’im lütfen karıştırmayın. Nefret edenler için söylüyorum. Nilay’den nefret edin ama Feyza’den nefret etmeyin.”