Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hayranları için Ya Çok Seversen dizisi tam da istedikleri gibi olamadı!

Kerem Bürsin hayranları için Ya Çok Seversen dizisi tam da istedikleri gibi olamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok hayranı Kerem Bürsin’in yeniden dizi setlerine dönmesinden memnun. Ancak Ya Çok Seversen projesinin çok fazla tanıtımı yapılmasına, yurt dışında 20’den fazla ülkede yayınlanmasına ve sosyal medyada da büyük etkileşim rekorları kırmasına rağmen hala oturmayan bir şey var.

Dizinin bu kadar başarılı görüntüsüne rağmen, reytinglerinin düşük olması, yeni sezonda devam edip etmeyeceğinin belirsizliği özellikle Kerem Bürsin hayranlarını endişelendiriyor.

Sen Çal Kapımı gibi çok etkili olan, dünyanın birçok ülkesinde büyük başarılar kazanan romantik komedi dizisinin ardından Kerem Bürsin, yine benzer bir aşk hikayesi ile ekranlarda yerini alıyor.

İlk başladığında perşembe günleri yayınlanan dizi, Kanal D’nin yeni sezon planlarında düşük reytingleri nedeniyle geriye düştüğü için gün değiştirmek durumunda kaldı.

Artık Cumartesi akşamları yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinin rakipleri ise 3 sezondur büyük başarılara imza atan Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizileri oldu.

Normalde Cumartesi akşamlarına dizi koymak kanalların pek de yapmak istemediği bir şey. Çünkü hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim dizilerinin sadık kitlesi o kadar fazla ki, bir başka dizinin reytinglerde başarılı olması çok zor.

Bu nedenle de hafta sonu düşen izlenme oranlarını da hesaba katan kanallar Gönül Dağı ve Kardeşlerim projelerinin karşısına dizi koymak istemiyor. Cumartesi günü yayınlanan diziler de genelde kısa sürede ekrana veda ediyor.

Ya Çok Seversen dizisinin büyük tanıtımlar ile ortaya çıkması, sosyal medyada çok büyük etkileşimler oluşturması ve 20’den fazla ülkede yayınlanıyor olmasına rağmen, Cumartesi günlerine konulması anlamlı bir değişiklik oldu.

Kanal D’nin diziye ne kadar daha şans tanıyacağı bilinmiyor. Ancak Kerem Bürsin hayranları performansından çok memnun olsalar da bu projenin uzun sürmeyeceği konusunda deneyim sahibi.

Oyuncunun başrolde yer aldığı bir dizinin ekranda yayınlanması hayranları için mutluluk verici ama Ya Çok Seversen dizisinin tam da beklendiği gibi bir proje olmadığı gerçeği de ortada duruyor.