Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım’a partner olarak Aybüke Pusat tercihi akıllı bir yatırım!

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım’a partner olarak Aybüke Pusat tercihi akıllı bir yatırım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon dizilerini sevenler Söz isimli asker projesini hatırlayacaktır. 3 sezon süren Söz dizisinin ilk iki sezonunda Aybüke Pusat başrolde yer almış ve Tolga Sarıtaş ile başarılı bir partnerlik yürütmüştü.

Aybüke Pusat’ın 4. sezona hazırlanan Teşkilat isimli TRT1’in aksiyon dizisinde kadın başrol olarak duyurulması hayranlarını çok memnun etti. Yıllar sonra yeniden bir aksiyon dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Aybüke Pusat, hikayede Neslihan isimli karakteri canlandıracak.

Aybüke Pusat, “Teşkilat” için çok kilit bir karakter olan ‘Neslihan’a hayat verecek. Zekası ve başarısıyla kendisine hayran bırakmaya hazırlanan Neslihan’ın Teşkilat’ta nasıl bir görev üstleneceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

Başrolde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ile geçen iki sezonun ardından Teşkilat dizisinde büyük değişimler yaşandı. Üçüncü sezonda Çağlar Ertuğrul kendi isteği ile kadrodan ayrıldı ve yerine Murat Yıldırım geldi. Dördünce sezon başında ise Deniz Baysal’ın projeden ayrılma kararının ardından Aybüke Pusat ile anlaşılması dikkat çekici bir gelişmeydi.

TRT1’de pazar akşamları başarılı reytingler elde eden Teşkilat dizisi başrol değişiklikleri sonrasında bambaşka bir hikaye olarak izleyicileri şaşırtacak gibi gözüküyor.

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım'a partner olarak Aybüke Pusat tercihi akıllı bir yatırım! 7

Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat partnerliği de ilgi çekecektir. Her iki oyuncunun da aksiyon dizilerindeki başarılı performansları akıllarda duruyor ve onların heyecanına izleyiciler de kapılacaktır.

Ekrana geldiği ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşan, her sezonuyla soluksuz izlenen “Teşkilat” dördüncü sezonu için hazırlıkları tamamlanma noktasında.

Aykübe Pusat tercihi ile yeni sezon için çok akıllı ve stratejik bir yatırım yapan yapımcı Timur Savcı ve Burak Sağyaşar, projeye güçlü şekilde destek olmay adevam ediyor.

Yeni sezonda izleyicilere “Teşkilat”ın daha önce görülmemiş taraflarını ekrana getirmeye hazırlanan dizi, hikayesi ve aksiyonu ile yine pazar akşamlarının bir numarası olmaya yeniden aday gözüküyor.

‘Teşkilat’ heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek!