Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi Sıla Türkoğlu hayranlarını yine kızdıracak!

Kızılcık Şerbeti dizisi Sıla Türkoğlu hayranlarını yine kızdıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında geçtiğimiz sezon en başarılı çıkış yapan dizilerden birisi de Kızılcık Şerbeti oldu. Sezona adeta damgasını vuran dizi, bir ara çift haneli reytingler de elde ederek ulaşılması zor bir başarının sahibi oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin toplumsal karşılığının da çok güçlü olmasının altında yatan neden hikayenin izleyicilere kendi hayatlarından veya tanıdıklarının hayatlarından bir örnek sunmasıydı. Muhafazakar bir aile ile seküler bir ailenin evlilik bağı ile iç içe geçmesini anlatan dizi bir Türkiye gerçeğini ortaya koydu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteri ile başrolde yer alan Sıla Türkoğlu, ilk sezonda başarılı performansı ile alkış aldı. Hayranları tarafından da sosyal medyada büyük destek gören oyuncu, karakterin hikaye içinde öneminin azalmaya başlamasıyla da ilk sezonun sonlarına doğru biraz geri planda kaldı.

Özellikle Ceren Karakoç’un canlandırdığı Nursema karakteri bir anda tüm genç oyuncuların önüne çıktı. Ayrıca Alev karakteri ile Müjde Uzman da öne çıkan bir başka kadın oyuncu oldu. Kıvılcım karakteri ile Evrim Alasya’nın da dizide baskın şekilde yer almasının ardından, Sıla Türkoğlu hayranları bu durumdan biraz rahatsız oldu.

Doğa karakterinin hikayede öneminin azalması ilk sezonda dikkat çeken gelişmelerden birisiydi. İkinci sezon işlerin değişmesini bekleyen Sıla Türkoğlu hayranları, yeni sezondan çok umutlu. Ancak doğa karakterinin hikaye içinde güçlü bir çıkış yapacağı beklentisi karşılık bulmayabilir.

Senaristlerin nasıl bir süreç takip edecekleri tam olarak bilinmese de sızan bazı bilgiler, Doğa karakterinin aldatıldığı kocası Fatih ile olan hikayesinin devam edeceği yönünde. Yani sosyal medyada oyuncunun hayranları Doğa karakterinin yeni bir aşk yaşayarak hikayede baskın olmasını istese de senaristler şu aşamada böyle düşünmüyor.