Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ile Hande Erçel için şimdiden Altın Kelebek beklentisi!

Kerem Bürsin ile Hande Erçel için şimdiden Altın Kelebek beklentisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ile Kerem Bürsin uyumu müthiş bir sonuç verdi. Fox TV dizisi büyük başarılar kazandı ve kazanmaya da devam ediyor… Reytingleriyle yaz ekranının en gözde programlarından olan dizinin sosyal medyada da milyonları etkilediği görülüyor.

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da Sen Çal Kapımı dizisine yoğun bir ilgi var…Bu ilginin en önemli nedeni ise Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in enerjileri ve birlikte çok iyi ikili olmaları…

Her yıl izleyicilerin oyları ile belli olan Altın Kelebek ödülleri için şimdiden bu ikili ‘yılın en iyi dizi çifti’ olmaya aday gösterildi. Geçtiğimiz sezon bu ödülü Her Yerde Sen dizisindeki başarılı uyumları ile göz dolduran Furkan Andıç ile Aybüke Pusat kazanmıştı.

Altın Kelebek’e daha çok var ve farklı adaylar da elbette çıkacaktır. Ancak daha şimdiden izleyicilerin sosyal medya yorumlarında Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin Altın Kelebek’ten ödül kazanmalarını istemesi önemli bir gelişme.

Sen Çal Kapımı dizisi kış sezonunda da aynı şekilde ekranda kalmaya devam eder, ayrıca yüksek reytinglerler ve yüksek ilgi görmeyi de sürdürür ise bunun olmaması için bir neden yok…