Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu dizi çifti, Çöp Adam dizisiyle gündemin bir numarası olmaya aday!

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu dizi çifti, Çöp Adam dizisiyle gündemin bir numarası olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam isimli yeni OGM Pictures dizi projesiyle ilgili gelişmeler baş döndürücü bir şekilde devam ediyor. Star TV’de yayınlanacak diziyle ilgili basında yer alan ve sosyal medyada da kısa sürede yayılan bilgiler ortaya çıktıkça aslında sektörde ne kadar etkili bir iş olacağı da anlaşılmaya başlandı.

Her şeyden önce Engin Altan Düzyatan gibi bir karakter yaratma ustasını başrol erkek oyuncusu olarak bir projeye ikna etmek hiç kolay değil. Çöp Adam dizisinin hikayesinin oyuncuyu etkilemesi ve ilk anlaşılan isim olması dikkatlerden kaçmadı. Dizinin ana karakteri de zaten Engin Altan Düzyatan’ın canlandıracağı Tamer olacak.

Elçin Sangu’yu da Peri isimli karakterde kadın başrol olarak göreceğiz. Sangu, Kiralık Aşk dizisinden sonra hayranlarının beklediği büyük çıkışı sergileyen bir proje arıyordu. İşte o projenin Çöp Adam olması mümkün. Hem de Engin Altan Düzyatan gibi usta bir isim ile partnerlik, Elçin Sangu adına mesleki anlamda da önemli kazanımlar getirecektir.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu dizi çifti, Çöp Adam dizisiyle gündemin bir numarası olmaya aday! 8

Diriliş Ertuğrul dizisindeki 5 sezona yayılan büyük başarıdan sonra Engin Altan Düzyatan, Kurşun isimli dizi ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Sadece 7 bölüm süren dizi, oyuncunun muhteşem performansına rağmen devam ettirilmedi. Barbaroslar dizisinde de hayranlarının çok büyük heyecan duymasına rağmen, vaat edilen ile ortaya çıkan aynı değildi. Diriliş Ertuğrul sonrası Engin Altan Düzyatan’ın kariyerinde yeniden öne çıkma noktasında Çöp Adam dizisinin büyük bir fırsat olacağını söylemek gerekiyor.

Bunun nedeni ise Tamer karakterinin çok baskın ve izleyicileri ekrana taşıyabilecek niteliklerinde gizli. Bir yazılımcı olarak kısa sürede zenginleşen ve hayatı bir anda değişen bir adam, aynı zamanda ne yapacağı da çok belli olmayan birisi Tamer…

Çünkü Tamer’in peşini bırakmayan çocukluk travmaları çok yoğun olacak ve Engin Altan Düzyatan da karakter yaratma ustalığını işte bu tür travmatik sahnelerde bir kez daha kanıtlayacaktır.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu dizi çifti, Çöp Adam dizisiyle gündemin bir numarası olmaya aday! 9

Melek Gençoğlu ve Su Ersöz gibi iki etkili senaristin elinden çıkan Çöp Adam dizisinin senaryosu, ilginç karakterlerle dolu olacağından dizi bütünlük açısından da ekran başındaki izleyicileri tatmin edecek gibi gözüküyor.

İki başarılı oyuncu dışında kadroya yeni katılan Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Hülya Şen gibi isimler de dizinin yan karakterlerinin de çok etkili olacağını ve birbirinden çok farklı hikayelerin iç içe geçeceğine işaret ediyor.

Büyük bir servet, çocukluk travmasından kurtulamayan ve ne yapacağı belli olmayan bir adam, hayatı kararan banka müdürü Peri, izleyiciyi sürekli şaşırtacak olaylar ile Çöp Adam beklendiğinden çok daha başarılı bir yapım olabilir.