Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin müjdeleri verdi, Antonio Banderas ile proje dahil üst üste sürprizler geliyor!

Kerem Bürsin müjdeleri verdi, Antonio Banderas ile proje dahil üst üste sürprizler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, yurt dışından döndü. Bir süre önce ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın davetiyle İspanya’da özel partiye katılan oyuncu, ayrıca bazı görüşmelerde de bulundu.

Bir süredir yurt dışında bulunduğunu anlatan oyuncu, bazı görüşmelerde ve toplantılar yaptığını söyledi. Kerem Bürsin, yurt dışında da projelerde yer alma konusunda önemli adımlar atıyor. Oyuncu, “Yeni dostluklar edindim, güzeldi” diyerek bu seyahatin iyi geçtiğini söyledi.

Antonio Banderas ile iyi bir dostluk kurduklarını anlatan Kerem Bürsin, şu sözleri söyledi: “Usta bir oyuncu ile bir araya gelebilmek, bir takım şeyler paylaşabilmek çok değerli bir şey. İyi arkadaş olduk.”

Birlikte proje yapmayı da konuştuklarını açıklayan Kerem Bürsin, buna Antonio Banderas’ın da sıcak baktığından bahsetti. Oyuncu, “Konuştuk, projeye bağlı. İki taraf da istekli gibi” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin müjdeleri verdi, Antonio Banderas ile proje dahil üst üste sürprizler geliyor! 7

Çalıştığı bir markanın çekimleri için spor yaptığını anlatan oyuncu, formunu korumak için büyük çaba harcıyor.

Yeni bir projenin de olacağını ve görüşmelerin devam ettiğini belirten oyuncu, hayranlarının beklediği müjdeyi yakında verebilir. Görüşmelerin iyi gittiğinden bahseden Kerem Bürsin, “Yakında güzel haberleri paylaşacağız” diye konuştu.

Bir dizi projesi olacağını anlatan Kerem Bürsin, ayrıca sinema filmi için de görüşmeler halinde olduğundan bahsetti. Oyuncudan bir değil iki müjde de gelebilir.

Kerem Bürsin, İspanya’da bir menajer ile anlaştığını da kabul etti. Bu ülkede de bir projede yer alma ihtimali olduğunu anlatan Kerem Bürsin, “Türkiye evim, Türkiye’de her zaman proje yapacağım” ifadesini kullandı. Yurt dışında proje yapma hayalinin hep bulunduğunu belirten oyuncu, Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil etmeyi amaçladığını ve bunun gurur verici olduğunu belirtti.

İspanya’da insanların daha rahat olduğunu belirten oyuncu, kendilerini o kadar ciddiye almadıklarını, hayatta daha önemli şeylerin olduğunun farkında olduklarını anlattı.