Ana sayfa Sosyal Medya İpek Filiz Yazıcı, bir dizi üzüntüsünü bir başka diziyle kapatacak!

İpek Filiz Yazıcı, bir dizi üzüntüsünü bir başka diziyle kapatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, 2016 yılında Babam ve Ailesi isimli dizi projesi ile oyunculuğa adım attı. Kayıtdışı dizisinde dikkat çeken oyuncu, Elimi Bırakma’daki Ceyda rolüyle ise büyük beğeni topladı…

Yeni Hayat isimli televizyon dizisinin ardından çok ilgi gören Aşk 101’de Işık karakteriyle Netflix’te yer alan İpek Filiz Yazıcı, kariyer basamakların hızlı şekilde tırmanan isimlerden birisi oldu.

UFO isimli sinema filminde de rol alan oyuncu, ayrıca Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinin de kadrosunda yer aldı… Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ı başrolde buluşturan dizinin düşük reytingleri nedeniyle 5 bölüm sürmesi, genç oyuncu adına da şanssızlık oldu… Hazan karakteriyle bu yapımda rol alan oyuncu, şimdi ise yeni dizisine hazırlanıyor.

İpek Filiz Yazıcı, bir dizi üzüntüsünü bir başka diziyle kapatacak! 7

Kendisine gelen projeler arasında atv’de yayınlanacak İçimdeki Ateş isimli projeyi tercih eden İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ile partnerlik yapacak. Romantik Komedi dizisi deneyimini yaşayacak olan oyuncu, böylece yaz aylarını da sette çalışarak geçirecek.

Atakan Hoşgören ile İpek Filiz Yazıcı ikilisinin uyumlu olacağını düşünen hayranları, şimdiden dizinin hikayesini de çok merak etmeye başladı. Mayıs ayında çekimlerinin başlaması beklenen dizi, Haziran ayında atv’de izleyicilerle buluşacak.