Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, ‘saçma sapan’ dizilere laf attı, Sen Çal Kapımı’nın artısını gösterdi!

Kerem Bürsin, ‘saçma sapan’ dizilere laf attı, Sen Çal Kapımı’nın artısını gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ekran yolculuğu başarılı bir şeklide devam ediyor. Başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisine olan hayranlık da artarak sürüyor… Dizinin ilk 9 bölümü başarılı bir şekilde ekranda yer aldı.

Sosyal medyada ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin verdiği mesajlar dikkat çekiyor. Dizinin yayınlandığı günlerde instagram canlı yayınlarında izleyicileriyle buluşan ünlü ikili, sempatik halleriyle göz dolduruyor. Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde verdikleri mesajlara da özellikle dikkat çekti.

Instagram canlı yayınında konuşan Bürsin, dizide kadınlara yönelik verilen mesajların önemine işaret ederken, başka dizilerde kadınların kötü durumlarda gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı da ifade etti.

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Kadınlarla alakalı bence müthiş mesajlar veriyoruz dizimizde. Bu beni aşırı mutlu ediyor. Dizilerimizde maalesef bunu yapmıyoruz. Kadınları güçlü göstermeye çalışıp, aslında ataerkil bir toplumun saçma sapan mesajlarını vermiyoruz. Son bölümde şu benim çok hoşuma gitti. Serkan Bolat, biraz öküz bir karakter. Ama hem Aydan’ın hem Ayfer’in hepsinin ‘kadına bağıramazsın, böyle davranamazsın’ demeleri… Hande bence çok güzel Eda Yıldız karakterini oynuyor. Ben çok mutluyum. Bunu paylaşmak istedim.”

Hande Erçel de partnerine her sahnede çok iyi olduğunu belirterek övgüde bulundu. Erçel, dizinin senaryo grubuna kadına şiddete karşı verilen mesajlar nedeniyle teşekkür etti.

Bu projenin bir parçası olmaktan çok mutlu olduğunu da ifade eden Kerem Bürsin, sempatikliğiyle de izleyicilerin beğenisini kazandı.