Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin sosyal medyada bulduğu desteği, dizi izleyicilerinden bulamadı!

Kerem Bürsin sosyal medyada bulduğu desteği, dizi izleyicilerinden bulamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin’in yeniden bir dizi ile ekrana dönecek olması geçtiğimiz aylarda sosyal medya gündemini hareketlendirmiş ve milyonlarca hayranı da onu yeniden izleye fırsatından hoşnut olmuştu. Yaz dönemi için Kanal D’nin en iddialı projesi olarak öne çıkan Ya Çok Seversen dizisi 7 haftadır yayınlanıyor. Ancak dizinin sosyal medyada ve yurt dışına yayılma konusunda elde ettiği başarılar bir türlü Türkiye’deki dizi izleyicilerinin belirlediği reytinglere yansımıyor.

İşte bu durum nedeniyle de Ya Çok Seversen dizisi aslında hep sıkıntılarla beraber anılıyor. Reytingler her şeyin belirleyicisi olmayı sürdürürken, diğer alanlarda gelen başarılara rağmen Kerem Bürsin’in dizisi yaz döneminin sürükleyici projesi olamadı.

Hafsanur Sancaktutan ile sette çok iyi bir partnerlik yürüten Kerem Bürsin, yaptığı övgü dolu sözlerle de arkadaşını onore etti. Kerem Bürsin, “Profesyonelliği ve yeteneği. Aşırı yetenekli bir oyuncu, o yüzden benim için şans oldu. Eğlenceli oluyor, böyle bir yetenek ile çalışıyor olmak” diye konuştu.

Partnerinden memnuniyeti bu sözlerle ifade eden Kerem Bürsin, her zaman olduğu gibi birlikte çalıştığı isimleri öne çıkartma tavrını da sürdürüyor.

20’den fazla ülkede yayınlanmakta olan Ya Çok Seversen dizisinin sosyal medyada da her hafta yüzbinlerce paylaşıma konu olduğunu ve yaz döneminin sosyal medya yıldızı haline geldiğini söylemek de yanlış olmayacaktır.

Kerem Bürsin sosyal medyada bulduğu desteği, dizi izleyicilerinden bulamadı! 7

Ateş ve Leyla karakterlerinin de izleyicileri fazlasıyla etkilediğini ve sosyal medya etkileşim gücünün bu uyumun da desteği ile her hafta sürdüğünü söyleyebiliriz.

Tüm bu başarılı yönlerine rağmen 2’li oranlardaki reytingleri ile aslında sıradan dizilerden hiçbir farkı olmamasına rağmen, Ya Çok Seversen’in bu kadar çok konuşuluyor olması da büyük bir başarı aslında.

Kanal D’nin diziyi ne kadar daha devam ettireceği bilinmez ama reytinglerin buna fazla müsaade etmeyeceği ortada duruyor.

Fakat şu ana kadar Ya Çok Seversen dizisiyle ilgili yapılan tüm tanıtım çalışmalarının çok başarılı olduğunu, sosyal medya gücünün çok yerinde kullanıldığını ve yurt dışı satışları ile de düşük reytinglerin arka plana itildiğini söylemek de yanlış olmayacaktır.

Ya Çok Seversen dizisi Kerem Bürsin için oyunculuk yolculuğunda çok önemli bir proje olmasa bile şu ana kadar yaratılan etkişelim gücünün bir projeyi nasıl taşıyabileceğini de göstermesi bakımından anlamlı olduğunu söyleyebiliriz.