Ana sayfa Dizi Haberleri Kızıl Goncalar isimli dizi yeni sezonun en sürpriz projesi olmaya aday!

Kızıl Goncalar isimli dizi yeni sezonun en sürpriz projesi olmaya aday!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonda Kızıl Goncalar isimli yeni bir diziyi izleme fırsatınız olacak. Ünlü yapımcı Faruk Turgut’un büyük çabası ile oluşturulan oyuncu kadrosunda Özgü Namal’ı gören hayranları şimdiden büyük bir merak içinde bulunuyor.

Bir süredir ekranlarda olmayan Özcan Deniz’in de erkek başrol olması ile birlikte Kızıl Goncolar dizinini daha da çok dikkat çektiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Özcan Deniz, İstanbullu Gelin gibi unutulmaz bir projeden sonra 13 bölüm süren Seni Çok Bekledim isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmış ama beklediği ilgiyi bulamamıştı.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Özgü Namal’ın yeniden setlere dönüşü ile birlikte Özcan Deniz için de 2 yıllık aradan sonra tekrar izleyici ile buluşma fırsatını Kızıl Goncalar dizisi verecek.

Dizinin kadrosuna son olarak Mert Yazıcıoğlu gibi son dönemin en dikkat çeken genç oyuncularından birisinin de katılmış olması bir başka önemli gelişme olarak tarif ediliyor.

Necati Şahin gibi önemli bir senarist tarafından bir süredir hikaye üzerinde çalışmalar yürütüldükten sonra, şimdi de hikayedeki karakterlere uygun ünlü isimlerle dolu bir kadro oluşturuluyor. Dizinin yeni sezonun en sürpriz çıkışlarından birisini yapabilecek projelerin başında geldiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Kızıl Goncalar isimli dizide Cüneyt karakteri ile yer alması konusunda yapımcı Faruk Turgut’un anlaşma sağladı Mert Yazıcıoğlu da böylelikle yeni sezondaki projesi belirlemiş oldu.

Karagül dizisindeki Baran karakteri ile popüler birisi haline gelen Mert Yazıcıoğlu’nun sonraki süreçte yer aldığı televizyon dizilerinin sıkıntılarla dolu olması oyuncunun kariyerinde güçlü adımlar atmasında engel teşkil etmişti.

Kızıl Goncalar isimli dizi yeni sezonun en sürpriz projesi olmaya aday! 7

Mehmed Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı, Bir Annenin Günahı ve son olarak da Darmaduman isimli televizyon dizileri reytingler nedeniyle kısa sürmüş ve Mert Yazıcıoğlu için Aşk 101 isimli Netflix dizisi yeniden göze girmesini sağlamıştı.

Şimdi ise genç oyuncu için Kızıl Goncalar isimli yeni dizi projesi yeniden televizyon dizileri ile öne çıkma fırsatı sağlayacak gibi gözüküyor.