Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin sözleriyle ders verdikçe, gönüllerde daha da büyüyor!

Kerem Bürsin sözleriyle ders verdikçe, gönüllerde daha da büyüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kerem Bürsin’in gittiği mekanda Cem Yılmaz ile karşılaşması ve ikisinin de Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi olması, magazin muhabirleri için önemli bir gelişme. Ancak Kerem Bürsin için bunun bir önemi yok.

Ünlü oyuncu, bir mekan çıkışında magazin muhabirleri tarafından sıkıştırılmaya çalışıldı ama yaptığı açıklamalar gönüllerde daha da çok sevilmesini sağladı. Serenay Sarıkaya üzerinden Cem Yılmaz ile pişti olduğu şeklinde yapılan değerlendirmeler üzerine Kerem Bürsin, şöyle konuştu: “Cem abi ile aramız çok iyi. Birbirimizi çok seviyoruz. Bir sıkıntı yok. Pişti olacak bir sıkıntımız yok.”

TV100 tarafından paylaşılan videoda Kerem Bürsin bu sözleri söyledikten sonra muhabirler Serenay Sarıkaya hatırlatması yapıyor ama Kerem Bürsin’in buna verdiği yanıt da dikkat çekici: “Ne alaka arkadaşlar. Kaç sen önceden bahsediyorsunuz.”

Kerem Bürsin hem Cem Yılmaz hem de Serenay Sarıkaya ile ilgili muhabirlerin sıkıştırmalarından güzel sözlerle sıyrılırken, bir de aracıyla eve bıraktıkları oyuncu Sümeyra Koç hakkındaki soru ile şaşırdı.

Sümeyra Koç’un evli olduğunu ve arabadaki menajerinin oyuncusu olduğunu belirten Kerem Bürsin, şunları söyledi: “Hanımefendinin eşi var, isterseniz eşi ile de konuşun. Arkadaşlar lütfen menajerim arabada, menajerimin oyuncusu. Sümeyra, evli, o yüzden boş yere spekülasyon yapmayın. Bir iyilik yaptık, birini evine bıraktık.”

Bu röportajdan alınan en önemli dersin Kerem Bürsin’in artık basınla nasıl konuşacağını iyi öğrenmiş olması, sorularla sıkıştırılmak istense de kişilik özellikleri ile bunları sinirlenmeden doğruyu ortaya koyarak ikna edici olduğu gerçeği ve boş polemiklerle de yıpratılmaya izin vermeyeceğini gösteriyor.

Kerem Bürsin, son dönemde yaptığı mütevazi açıklamalarla hayranlarının gönlünde daha da büyüyor. Özellikle de yurt dışında böyle büyük popülerlik yakalayan bir isim olmasına rağmen, bu kadar mütevazi davranışlar sergilemesi ondan kaybettirmiyor, onu hayranlarının gözünde daha da yükseğe çıkartıyor.