Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Gizem Karaca samimi açıklamalarıyla hayranlarını meraklandırdı!..

Oyuncu Gizem Karaca samimi açıklamalarıyla hayranlarını meraklandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde 22 bölüm boyunca ‘Evdokya’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Gizem Karaca, MAG Dergisi’nin Haziran ayı  kapağının konuğu oldu.

Dergiye birbirinden iddialı pozlar veren oyuncu çarpıcı açıklamalarda bulundu. İnsan ayırt etmediğini söyleyen Gizem Karaca, “Birlikte olduğum, çalıştığım ve iletişim kurduğum herkesin işine ve değerlerine saygı duyuyorum” şeklinde konuştu.

Röportajda, iyi bir dinleyici olduğunun da altını çizen güzel oyuncu, “Samimi ve içten olduğum yorumunu çok alıyorum. Ne yaşıyorsam dışıma yansıtan biriyim” dedi.

Oyuncu Gizem Karaca samimi açıklamalarıyla hayranlarını meraklandırdı!.. 9

Açıklamalarıyla olduğu kadar pozlarıyla da konuşulan Gizem Karaca’nın sosyal medya hesabında da yer verdiği fotoğraf kareleri hayranlarını mest etti. 2011 yılında Miss Turkey ikincisi olan güzel oyuncu fit görüntüsüyle düm dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu Gizem Karaca samimi açıklamalarıyla hayranlarını meraklandırdı!.. 10

Instagram’da 2.9 milyon takipçisi bulunan Gizem Karaca’nın paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Şimdilerde yeni proje tekliflerini değerlendiren oyuncu dijital platformlara göz kırpıyor.

Dijital platformların artmasından duyduğu heyecanı anlatan Gizem Karaca, “TV ve sinema dışında, dışarıda bekleyen bir sürü senaryo, bir sürü hikaye var ve artık daha geniş bir alan olması çok heyecan verici gerçekten” şeklinde konuştu.

Oyuncu Gizem Karaca samimi açıklamalarıyla hayranlarını meraklandırdı!.. 11