Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka!

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – OGM Pictures tarafından ekrana getirilen ve gerçek hayattan alınan hikayelerden birisi de Çöp Adam dizisi. Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda gibi, travmatik kişilikler ve hayatların anlatıldığı diziler gibi Çöp Adam’ın hikayesinde de travma yaşayan iki insan ve onların hayatlarında gerçekleşen durumlar anlatılıyor.

Diziyi izleyen bazı izleyicilerin, hikayedeki Tamer ve Peri karakterlerinin birlikte olmaya başladıktan sonra yaptıkları eleştirilere bazı izleyiciler de farklı gözle bakarak ilginç yorumlar getiriyorlar!

Aslında özünde iki sorunlu insanın başına gelenlerin anlatıldığı dizide aldatma konusuna takılıp kalan kimi izleyicilere, olaya daha farklı açıdan bakan izleyiciler tarafından sosyal medyada açıklamalar getiriliyor!

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 16

Elçin Sangu’nun oynadığı Peri ve Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Tamer karakteri, hayatlarında derin travmaları olan iki insan. Tamer’in, çocukluğunda çok etkilendiği bir kadına benzeyen Peri’yi sokakta görüp kaçırması ve onu bir mahzene kapatmasından sonra olaylar öyle bir yere geldi ki hiç kimse inanamıyor!

Tamer, tutsak ettiği kadının kendisine aşık olması ile birlikte, evliliğinin yıkılması ile karşı karşıya! Eşi Berrin’i çok sevse de kendisi gibi ağır bir travma geçiren Peri’de huzuru bulan Tamer’in yaşayacakları, 5. bölümden sonra daha da merak edilen bir durum oldu!

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 17

Peri’yi mahzenden çıkarıp çok sevdiği Ege’ye, zeytin bahçelerine götüren ve burada onunla daha yakın bir ilişki kuran Tamer, dönüş yolunda, artık onu özgür bırakacağını söyleyerek şaşırtmıştı. Yaşadığı suçluluk duygusuyla Peri’nin onu ihbar etme ihtimaline rağmen onu bıraktı.

Fakat Peri, hiç beklenmeyen bir şey yaparak intihar etmeye kalkıştı! Tamer kendisini bulmadan önce eşi ve kızkardeşini banyoda çıplak ve ölü bulan Peri, doğum gününde kendisine hediye edilen uzun elbisesini giyip perişan bir halde sokağa çıkmıştı. Aslında hayatından vazgeçtiği bir andı bu ve Tamer, çocukluğunda gördüğü kadına çok benzettiği Peri’yi bir an sonunu düşünmeden kaçırmıştı. Yeni aldığı evlerinin mahzeninde bir süre Peri’yi tutan ama bunu neden yaptığını da anlamayan Tamer’in, aslında ona eziyet etmek gibi bir derdi olmadığı da sonradan anlaşıldı.

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 18

Peri ve Tamer’in gittikleri otelde beraber olmaları sonrasında Peri, çok değişik bir tavra bürünmeye başladı! Bileğini keserek intihar etmek üzereyken Tamer’in ona engel olması ve Seko’nun evine götürmesi ile Peri, onun ailesinin yanına dönmemesi için her şeyi yaptı! Berrin’in şüphelenip gelmesi ile birlikte Peri, bu hikayede bambaşka bir yerde durmaya başladı! Berrin ile kendisi arasında bir tercihe zorladığı Tamer ailesinin yanına gittiğinde ise hiç beklenmeyen bir sürprizle Peri, herkesin yemekte olduğu bir anda eve geliverdi!

Şimdi hikayede neler olacağını herkes daha büyük merakla bekliyor. Diziye aldatma, metres meselesinden bakmamak gerektiğini dikkatli izleyiciler daha iyi anlamakta! Duygu geçişleriyle Peri’nin aslında başka bir şeyler planladığını bile düşünmek mümkün. Elçin Sangu’nun başarılı oyunculuğunu izleyenlerin de merakla takip ettikleri dizide Peri’nin hali giderek tuhaflaşmakta!

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 19

6. bölümü yayınlanan diziye gelen aldatma, metres içerikli olumsuz mesajlara, bazı izleyicilerin verdikleri yanıtları aşağıda görebilirsiniz. Çöp Adam dizisinde, iki travmatik karakterin daha çok yaşadıkları ağır sorunlu kişiliklerinin ortaya konulduğu kanısında olan izleyicilerin yorumları, diziyi eleştirenlere de çarpıcı bir yanıt olmuş! İşte o yorumlardan bazıları…

Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 20 Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 21 Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 22 Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 23 Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 24 Çöp Adam dizisinde izleyici olayı çözdü! Bu ne bir aldatma ne bir metres hikayesi! Olay çok başka! 25