Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bursin, yeni projelerini anlattı, Serenay Sarıkaya ile ilgili ilk kez konuştu!

Kerem Bursin, yeni projelerini anlattı, Serenay Sarıkaya ile ilgili ilk kez konuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Son olarak internet platformu BluTV için çekilen Yaşamayanlar dizisinde bir vampiri oynayan Kerem Bursin, yeni dizi projesi için teklifler geldiğini anlattı.

Bir süre önce yurtdışına giden oyuncu, iş için gittiğini belirterek “Bakalım ne olacak?” yorumunu yaptı ve detaylar hakkında bilgi vermedi.

Uçankuş kameralarına konuşan Bursin, yeni tekliflerin dizi mi film mi olduğu ile ilgili soru üzerine, “Dizi mi o da tam net değil. Şimdi bir şey söylemem doğru olmaz ama bir şeyler olacak” ifadesini kullandı.

Yalnızca ekran için değil dijital alandaki projelere de açık olduğunu belirten Kerem Bursin, “Dijitale çok sıcak bakıyorum. Teklif var ama bu işler biraz senaryoya hikayeye karaktere bağlı. Bu noktadan sonra iyi bir şeyle çıkmak önemli” diye konuştu.

Kerem Bursin, yeni projelerini anlattı, Serenay Sarıkaya ile ilgili ilk kez konuştu! 7

Komediyi de çok sevdiğini vurgulayan oyuncu, fırsat olursa bir komedi işinde de oynamayı çok isteyeceğini belirtti.

Serenay Sarıkaya ile ayrılığı ile ilgili soru üzerine de Kerem Bursin, “Şu an çok özele girmeye gerek yok ama insanlardan rica ettiğimiz bu sürece saygılı olsunlar. ikimiz de mutlu olalım, güzel olsun her şey” ifadesini kullandı.

Sarıkaya’nın kendisinden ayrıldıktan sonra Çağatay Ulusoy ile görüştüğü şeklindeki iddialar da sorulunca Kerem Bursin, “Hiç hiç girmeyelim bu konuya” diyerek röportajı bitirdi.

İşte Kerem Bursin’in o röportajı: