Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da Nalan’ın ayakkabılarına dikkat ettiniz mi? Partner değişti, ayakkabılar da…

Camdaki Kız’da Nalan’ın ayakkabılarına dikkat ettiniz mi? Partner değişti, ayakkabılar da…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin 3. sezonuyla devam eden dizisi Camdaki Kız, izleyenlerin merakla takip ettikleri bir yapım. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide Nalan karakterine Burcu Biricik başarıyla hayat veriyor. Feyyaz Şerifoğlu ile partner olarak başladığı dizinin hikayesi gereği giderek Cihangir Ceyhan’la partner olma yolunda ilerliyor.

Hikayede mutsuz evliliğinde aradığını bulamayan Nalan’ın evlerinde şoförlük yapan Hayri ile yakınlaşması ve sonradan onunla giderek bambaşka bir hayat yaşamaya başlaması anlatılıyor. OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden derlediği kitabından alıntılanmakta.

Dizinin 3. sezonunda Nalan’ın ayakkabıları ise ayrıca dikkat çekiyor! Saygın bir ailenin kızı olan ve annesinin travmatik durumu nedeniyle baskıcı bir şekilde büyütülen Nalan, adeta bir prenses gibi algılanan bir kadın. Ancak dışarıdan çizilen imajına karşılık içindeki travmalar da zamanla gün ışığına çıkmakta.

Camdaki Kız'da Nalan'ın ayakkabılarına dikkat ettiniz mi? Partner değişti, ayakkabılar da... 8

Nalan’ın prenses gibi narin hali ve kıyafetleri ise dizinin en öne çıkan özelliği. Burcu Biricik, tüm zarafetiyle Nalan’ı başarıyla oynarken, ilk iki sezondaki kıyafetleriyle de ayrıca ilgiyle takip edildi. Bir kaç hafta önce yeni sezona başlayan dizinin dikkatli izleyicileri, Nalan’ın ayakkabılarındaki farklılığı da görmekte!

Daha önce evde bile topuklu ayakkabılarla dolaşan Nalan, prenses edasıyla merdivenlerden inerken pek çok kez görülmüştü. Ancak yeni sezonda Nalan’ın özel bir davet haricinde genelde topuksuz ayakkabılı hallerini görmekte.

Babet tarzı ayakkabılarıyla yeni bölümlerde yer alan Nalan’ın ayakkabı değişikliği, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın boy farkından kaynaklandığı tahminlerini yaptırıyor! Dizide Sedat ile evli olan Nalan’ın giderek Hayri’ye yakınlaşması ile aradaki boy farkı da topuksuz ayakkabılarla kapatılmaya çalışılıyor anlaşılan…

Camdaki Kız'da Nalan'ın ayakkabılarına dikkat ettiniz mi? Partner değişti, ayakkabılar da... 9

Burcu Biricik’in 3. sezonda Cihangir Ceyhan ile partner olmaya başlayacağı biliniyor. Hayri’ye olan duyguları Nalan’ı bambaşka bir hayata sürüklerken ayakkabılarına da şimdiden çekidüzen verilmiş görünüyor…

Burcu Biricik’in boyunun 1.70, Cihangir Ceyhan’ın 1.77 ve Feyyaz Şerifoğlu’nun ise 1.85 olduğunu da ekleyelim. Şerifoğlu’nun yanında Burcu Biricik topuklu ayakkabı ile uyumlu görünürken, Cihangir Ceyhan’ın yanında ise boyunu geçen bir görüntü veriyor. Bu nedenle de daha çok düz ayakkabılar giydirilerek ekranda daha uyumlu gösterilmeye çalışıldığı tahmin ediliyor…