Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’den Sen Çal Kapımı dizisi itirafı geldi! O sahneyi çekmek istemedi!

Kerem Bürsin’den Sen Çal Kapımı dizisi itirafı geldi! O sahneyi çekmek istemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bürsin, Amerika’da oyunculuk eğitimi aldı ve 2012 yılında da Türkiye’ye gelerek şansını denedi. Güneşi Beklerken isimli dizideki Kerem karakteriyle de büyük ilgi çeken oyuncu, o zamandan bu güne birbirinden farklı rollerle sürekli gündemde kaldı.

En son Hande Erçel ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, ayrıca şu sıralarda geçen yıl çektiği Eflatun isimli sinema filmiyle de gündemde. İrem Helvacıoğlu ile başrolünde yer aldığı filmin yayınlanmasını bekleyen Kerem Bürsin, yeni projeler konusunda da gelen teklifleri inceliyor.

Disney Plus için hazırlanmakta olan bir sinema filminde Pınar Deniz ile başrolü paylaşması beklenen oyuncu, katıldığı bir söyleşide söylediği sözlerle çok dikkat çekti. 10 yıl önce Türkiye’deki kariyerine başladığı günkü kadar büyük şevke sahip olmadığını anlatan Kerem Bürsin, söyleşide Sen Çal Kapımı dizisindeki bir sahneyi de çekmek istemediğini şu sözlerle anlattı:

Kerem Bürsin'den Sen Çal Kapımı dizisi itirafı geldi! O sahneyi çekmek istemedi! 7

“10 sene önce başladığımda. Ocak’ta karakterim denize düşecek, hemen yaparım. Her şeyi yapmaya hevesliyim. Son dizimde yine böyle bir sahne vardı. Başkası yapabilir mi onu dedim. Genişten çekersin. Yani hevesim bilmiyorum. Binadan binaya atlamayı kesinlikle yapmak isterim. Ya da helikopterden düşmeyi isterim.”

Kerem Bürsin, aksiyon sahnelerini çekmeyi istiyor ama kariyerinin ilk başlarında her türlü sahnede yer almak isterken, şu dönemde bazı sahnelerde dublör kullanmayı da arzu ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde de soğuk bir havada denize girme sahnesini çekmek istemeyen oyuncu, bunun yerine yönetmene dullör kullanma teklifinde bulunduğunu ve bu sahneyi geniş açıdan ve uzaktan çekerek kurtarabileceklerini söylediğini anlattı.

Kerem Bürsin’in dünya çapında büyük başarı kazanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili bu itirafı dikkatleri çekti. Ancak ünlü oyuncu, aksiyon dolu yapımlarda da rol almayı çok arzu ettiğini belirterek, bir binadan bir başkasına atlamak veya helikopterden atlamak gibi sahnelerin olduğu bir yapımda rol almak istediğini belirtti.