Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz çok dinlendi ve artık dizilere dönme vakti geldi!

Alina Boz çok dinlendi ve artık dizilere dönme vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisinde yer aldı ve çok da başarılı bir performans ortaya koydu. Aşk 101 isimli Netflix dizisindeki Eda karakteriyle de çok konuşulan oyuncu, aylar önce Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerinde yer aldı.

Son aylarda pek de ortalarda gözükmeyen oyuncunun ne yaptığını herkes çok merak ediyordu. Bir giyim markasının tanıtım buluşmasında yer alan Alina Boz, bu süreçte eğitim hayatına devam ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Eğitim hayatıma devam ediyorum. Biraz oralarla meşgul oldum. Son geçtiğimiz bir kaç aydır, iyi geldi dinlenmek” açıklamasında bulundu. 13 yaşından bu yana ilk kez bu kadar uzun süre dinlenme süreci geçirdiğini anlatan oyuncu, bunun da kendisine çok iyi geldiğini belirtti.

Alina Boz çok dinlendi ve artık dizilere dönme vakti geldi! 7

Alina Boz, setlere geri dönmeye ise çok özledi. Oyuncu, geri dönmek için artık sabırsızlanıyor. Bandırma Füze Kulübü filminin Eylül ayında vizyona girmesini beklediğini belirten Alina Boz, yeni bir dizi soruları ile de karşılaştı.

Oyuncu, “Şu anda anlaştığımız bir yer yok. Sözleşme aşamasında olduğum bir yer yok ama olmasını umut ediyorum” diyerek setlere geri dönmeyi çok istediğini göstermiş oldu.

Yaz döneminde deniz tatili yapacağını ama net bir tatili olmadığını anlatan Alina Boz, yurt dışına çıkmayı da düşünmediğini belirtti. Oyuncu, bilindiği üzere uzun süredir Mithatcan Özer ile birlikte ve ilişkisinin de güzel gittiğini anlattı.

Oyuncu bu süreçte evliliği değil kariyerini düşündüğünü de sözlerine ekledi.