Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’den Türk İspanyol yapımı bir dizi mi geliyor?

Kerem Bürsin’den Türk İspanyol yapımı bir dizi mi geliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin cephesinde durumlar bu aralar hem çok hareketli hem de karışık. Hayranları, yakışıklı oyuncunun bir sonraki projesini merakla beklerken hakkında gelen bilgiler herkesin kafasını karıştırıyor.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada elde ettiği başarıdan sonra resmen kariyerinin zirvesine ulaştı. Birçok ülkede milyonlarca hayran edinen yakışıklı oyuncu özellikle son günlerde İspanya’da çok büyük ilgi görüyor.

Dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas’la tanıştıktan sonra İspanya’da yeni kapıları aralayan Kerem Bürsin’in yeni projesiyle ilgili sürekli bir iddia ortaya atılıyor. Ortaya atılan yeni iddiaya göre Bürsin, Türk-İspanyol yapımı bir dizi projesinde rol alacak. Proje, birkaç gün önce İspanya’nın en büyük film ve tv içeriği üreticilerinden olan Mediapro ile ortaklık yaptığı ortaya çıkan Medyapım tarafından çekilecek. Proje resmi olarak mayıs ayında açıklanacak.

Kerem Bürsin’den Türk İspanyol yapımı bir dizi mi geliyor? 7

Medyapım ve Medipro’nun ortaklığını birkaç gün önce Milliyet köşe yazarı Sina Koloğlu duyurmuştu. Koloğlu yazısında ortakların yapacaklarını şöyle anlatmıştı: “İspanya’da Türk senaryolarından hareket ile İspanyolca dizi yapacaklar. İspanya bizim yeni önemli pazarlarımızdan biri. Dizilerimiz beğeniliyor. Yanı sıra dizilerimizin ispanyolca uyarlamaları da çekiliyor. Fatmagülün Suçu Ne en çarpıcı örnek, Alba adı ile çekildi ve büyük beğeni topladı. Bilinen Türk dizileri İspanyolca çekilecek. Yine duyduğum, eski tutmuş yerli içeriklerin ispanyol uyarlamaları yanı sıra, özgün senaryolardan da diziler çekilecek. Diziler, İspanyol televizyonları dışında, dünya pazarına da sunulacak.”

Kerem Bürsin de birkaç gün önce gazetecilere yaptığı açıklamada İspanya ziyaretinde tanıştığı ve arkadaş olduğu Antonio Banderas’la bir projede yer alabileceğini belirtmişti. Ancak projeyle ilgili daha fazla bilgi vermemişti.

Yakışıklı oyuncuyla ilgili kısa süre önce bir başka iddia daha ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre Kerem Bürsin, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan Disney Plus için çekilecek bir filmde rol alacak. Bürsin’in filmdeki rol arkadaşı da Pınar Deniz olacak.

Yani Kerem Bürsin’in kariyeri bugünlerde bir hayli hareketli. Gelen farklı bilgiler de herkeste kafa karışıklığına yol açtı. Ancak hayranları ondan gelecek her haberi dört gözle bekliyor.