Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hatice Şendil setlere bir döndü pir döndü!..

Hatice Şendil setlere bir döndü pir döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapan Hatice Şendil, Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide başrolde yer almıştı.

Oyuncu bu kez o kadar uzun bir ara vermedi Fox TV’de yayınlanacak İyilik adlı diziyle yeniden setlere dönüş yaptı.  Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in hazırlıkları tüm  hızıyla devam ediyor.

29 Nisan Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek Medyapım imzalı dizinin başrollerinde Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve İsmail Demirci var. Entrika dolu hikayesiyle dikkat çeken dizinin hikayesi aldatmayla başlayacak.

Dizide karı kocayı canlandıran Hatice Şendil ile İsmail Demirci’nin setten yaptıkları sosyal medya paylaşımları ikilinin hayranları arasında heyecan yaratıyor.

Hatice Şendil setlere bir döndü pir döndü!.. 7

Setten bir fotoğraf paylaşan  Hatice Şendil muziplik yapıp arka planda partneri İsmail Demirci’yi de kadrajına aldı. Fotoğrafta telefonuyla ilgilendiği görünen İsmail Demirci’nin partnerine cevabı gecikmedi. Demirci; ‘Ben de sizin bu kadar güzel çıktığınız bir fotoğraf çekeceğim’ diyerek partnerine esprili bir dille takıldı.

Yaptıkları paylaşımlardan son derece uyumlu görünen ikilinin İyilik dizisindeki uyumu da hayranları tarafından merakla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu dizinin konusu kısaca şöyle: Neslihan’ın (Hatice Şendil) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır.

Çok mutlu olan Neslihan, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla’yla. (Sera Kutlubey) Artık bundan sonra Neslihan için korunaklı hayatından çıkıp mücadeleye girişme zamanıdır.