Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Döngel’den Aşk Mantık İntikam’a geç ancak duygusal bir veda geldi!..

Melisa Döngel’den Aşk Mantık İntikam’a geç ancak duygusal bir veda geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz dizisi olarak başlayan ve izleyenler tarafından beğeni toplayınca yeni sezonda da devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi Fox TV’nin başarılı bir yapımı olarak Türk dizi tarihine adını yazdırdı.

No:9 Productions imzalı romantik- komedi türündeki  dizinin 18 Haziran 2021 tarihinde başlayan yolculuğunda sona gelindi.  Dizide Burcu Özberk ve İlhan Şen ile birlikte başrolü paylaşan Melisa Döngel, canlandırdığı ‘Çağla’ karakterinin hikayedeki yolculuğu sona erdiği için geçtiğimiz aylarda Aşk Mantık İntikam’dan ayrılmıştı.

Aşk Mantık İntikam, Melisa Döngel’in kariyerinde önemli bir yer tuttu. Daha önce Bizim Hikaye, Aşk Ağlatır, Elif ve Sen Çal Kapımı adlı dizilerde rol alan oyuncu en büyük çıkışını Aşk Mantık İntikam ile yaptı.

Melisa Döngel’in kariyerinde özel bir yeri olan dizi 22 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak 42. bölümüyle izleyicisine veda edecek. Melisa Döngel de diziden çok daha önce ayrılmasına rağmen veda için finali bekledi ve sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu.

Melisa Döngel'den Aşk Mantık İntikam'a geç ancak duygusal bir veda geldi!.. 7

Yukarıdaki fotoğrafı instagram hesabından paylaşan oyuncu şu ifadeleri kullandı; “Veda için sizi bekledim. Sizi çok seviyorum siz en büyük şansımsınız. Bana kattığınız her şey için minnettarım. Tüm ekip arkadaşlarıma her şey için sonsuz teşekkürler ve sevgiler ailem olduğunuz ve hayatıma kattıklarınız için teşekkür ederim. Geç oldu ama zamanında oldu.”