Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bursin’den Yaşamayanlar için ilginç açıklama: Belki arkamdan konuşuyorlardır!

Kerem Bursin’den Yaşamayanlar için ilginç açıklama: Belki arkamdan konuşuyorlardır!

tarafından zk zk

BluTV’nin yeni dizisi Yaşamayanlar, kısa bir süre önce görücüye çıkmıştı. İlk iki bölümü yayınlanan diziyle ilgili yapılan yorumlar merak konusuydu.

Kimi çevrelerde Türkiye’de ilk kez yapılan bir vampir dizisi olması nedeniyle cesaretiyle övgü topladı.

Kimi çevrelerce de eleştirilerin hedefi oldu.

Oyuncuların konuyla ilgili ne düşündükleri ise merak ediliyordu.

Kerem Bürsin, hem rolü hem de yapımcılığı hakkındaki eleştiriler için, ”Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı bir şey demediler” ifadelerini kullandı.

Kerem Bursin'den Yaşamayanlar için ilginç açıklama: Belki arkamdan konuşuyorlardır! 7

Kerem Bürsin’in başrolde olduğu Türkiye’nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar internet üzerinden yayınlandı. Bürsin’in rolü ve yapımcılığı sosyal medyada birçok olumlu-olumsuz eleştiriler yapıldı.

 

Dizide Dimitry adlı bir vampiri canlandıran Kerem Bürsin, Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. 31 yaşındaki oyuncu eleştiriler hakkında konuştu.

Eleştirilerin normal olduğunu söyleyen Kerem Bürsin, ”Bir daha ne zaman böyle fırsat gelecek, Türkiye’de Vampir’i oynayacağım? Bu önemli” diye konuştu.

Öte yandan yapımcılığı da üstlenen Kerem Bürsin, ”Kelebekler filmine yapımcılık yaptın. Bu dizide de yapımcı tarafında da varsın. Birileri sana çok erken şimdi yapımcılık yapma dedi mi” sorusuna ise şu cevabı verdi: ”Derdimiz sanatı teslim etmek. Risk almak gerekiyor. Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı bir şey demediler. Ülkemizde çok doğru yapılmıyor bazı şeyler.”